2023 nyt fra Suzuki og flere Suzuki V-Strom 1050 DE videoer - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

2023 nyt fra Suzuki og flere Suzuki V-Strom 1050 DE videoer

Suzuki ude af motorsport, visse 2023 modeller får nye farver, 2023 V-Strom 1050 kan fås med 21" forhjul, og vi har set spionfotos af en rigtig spændende kommende eventyrer i mellemklassen.
CO
17/09-2022 kl. 10:56

Herunder en opsummering af 2023 nyt fra Suzuki, der senest har annonceret, at en række modeller næste år kan fås i nye farver.

Suzuki drosler alvorligt ned for aktiviteterne i motorsport, er officielt ude af MotoGP og EWC med udgangen af 2022, og blandt 2023 nyhederne får 2023 GSX-R, GSX-S og SV nye farver.
Det kan der læses meget mere om i detaljer på denne hjemmeside, og den japanske motorcykelproducent har også gjort opmærksom på 2023 nyhederne via opslag på sociale medier.

Ovenstående nyheder vækker måske ikke den største begejstring, en del af Facebookopslagets kommentarer er ikke specielt opløftende læsning, og der er sandt at sige heller ikke meget kød på den sag, for dem der havde håbet på en masse spændende ny teknik.

Spændende Suzuki nyt
Men så bør man nok også retfærdigvis huske på, at der faktisk er andre spændende nyheder undervejs fra Suzuki.
Som eksempelvis den kommende afløser for eller supplement til Suzuki SV650.
En model der udstyres med en ny radikalt anderledes motor end SV650’eren.

Om den kommende nyhed – der i sidste måned blev fotograferet af en skarp iagttager – udelukkende begrænses til en ny V-Strom 650 med nyt stel, USD forgaffel, stort forhjul, 18″ baghjul, en ny bagsvinger, ny instrumentering med TFT-skærm og en helt ny tocylindret rækkemotor ved formentlig kun de indviede.
Men det er ret utænkeligt, at Suzuki udvikler en helt ny motor til blot en enkelt model.
Så japanerne har med ret stor sandsynlighed endnu flere spændende nyheder med den nye motor i støbeskeen.
Det kunne sagtens gå hen og blive en af de største 2023 nyheder fra Suzuki.

Suzuki V-Strom 1050 DE
Blandt allerede kendte nyheder så vi for nylig den officielle præsentation af en stor nyhed fra Suzuki.
På Danmarks største handelsplads for motorcykler 123.mc.dk, er der i skrivende stund 29 eksemplarer af Suzuki DL 1050 XT V-Strom til salg, men næsten ingen brugte.
Ejerne af modellen beholder den tilsyneladende, men det enkelte brugte eksemplar som er til salg på 123.mc.dk, bliver muligvis skiftet ud med efterfølgeren.
I begyndelsen af måneden præsenterede den japanske motorcykelproducent nemlig de nye Suzuki V-Strom 1050 og Suzuki V-Strom 1050 DE, hvor især sidstnævnte med 21″ forhjul og mere langslaget affjedring ser ret interessant ud.

I artiklen der er linket til herover bringer vi ikke blot de første tilgængelig informationer om den nye Suzuki V-Strom 1050 DE samt en række relevante links, for i artiklen findes også både den officielle præsentationsvideo og derudover videoen V-STROM 1050/DE | Features & Technologies Video | Suzuki, som byder på en længere gennemgang af både 2023 Suzuki V-Strom 1050 og Suzuki V-Strom 1050 DE.
Man kunne sagtens forestille sig, at Suzuki har store forventninger til sidstnævnte, og marketingsafdelingen ligger da heller ikke på den lade side.
Det er ikke så forfærdeligt mange timer siden opslaget på sociale medier herunder blev delt.

Videomaterialet i forbindelse med lanceringen af Suzuki V-Strom 1050 DE er faktisk også pænt omfattende.
Videoerne herunder er dybest set uddrag af førnævnte relativt lange video V-STROM 1050/DE | Features & Technologies Video | Suzuki, hvor nogle måske finder det mere overskueligt, at fokusere på forskellige elementer for Suzuki V-Strom DE enkeltvis.
Og så er det jo meget bekvemt, at der i hver enkelt af videoerne herunder fokuseres på udvalgte emner for lige netop DE udgaven.
Lad os indlede med videoen The New 2023 V-STROM 1050DE – Styling.

Dernæst får du The New 2023 V-STROM 1050DE – Chassis.

Herunder The New 2023 V-STROM 1050DE – Engine.

Vi følger op med The New 2023 V-STROM 1050DE – Electrical

Dernæst videoen The New 2023 V-STROM 1050DE – S.I.R.S., hvor der orienteres om Suzuki Intelligent Ride System.

Og så til aller sidst videoen The New 2023 V-STROM 1050DE – Accessories, hvor vi oplyses om mulighederne for opbevaring i topboks og sidetasker, varme i håndtagene og ekstra lys.
Måske lidt underligt, at det alternative sæde ikke nævnes i videoen.

Opsummering
Vedrørende 2023 nyt fra Suzuki ved vi altså, at en række Suzuki modeller får nye farver til 2023.
Nok ikke verdens mest spændende nyhed, men så er der til gengæld det noget mere interessante faktum, at 2023 udgaven af den store Suzuki V-Strom kan fås i en mere offroad orienteret udgave end hidtil.
Men det mest spændende hængeparti er nok den kommende nye model i mellemklassen, som vi forhåbentlig snart hører mere om.


Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start