Viñales går i nye fodspor - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Viñales går i nye fodspor

Viñales har allerede fundet sit nye sæde i GP-flokken
Steffen F. Olesen
17/08-2021 kl. 08:00

Under arrangementet på Sachsenring d. 20. Juni flød bægret over, og Maverick Viñales offentliggjorde at han ville afslutte sit samarbejde med Yamaha et år før tid.
Det havde vi egentlig set komme, for weekenden før gik bølgerne også højt, og her blev der i krogene skudt med spredehalg i form af rygter. Rygter som udover at kunne forudsige Viñales’ exit, også skulle vise sig at spå fremtiden for den temperamentsfulde racerkører.

I artiklen Vinales smutter fra Yamaha kunne du læse, at Yamaha’s Racing managing director lovede at teamet fortsat ville give Viñales fuld støtte til udgangen af sæsonen. Men der skulle ikke mere end et lille fejltrin til fra Viñales’ side før hammeren faldt, og han blev suspenderet fra weekendens løb på Red Bull Ring.

Sidenhen har Viñales, som lovet, videregivet sit syn på sagen, og samtidig undskyldt for det lille optrin.
Yamaha påstod, at Viñales med fuldt overlæg forsøgte at springe racerens motor i luften, men ifølge Viñales var der tale om netop det vi spekulerede i – afløb for ophobede frustrationer.

Tilbage til rygterne!
Som nævnt øverst i teksten skulle rygterne vise sig faktisk at være en spådom, for Viñales smuttede jo fra Yamaha, og nu får vi også bekræftet sandheden i rygtet om et skift til Aprilia.

I går (d. 16/8) offentliggjorde Aprilia, at de og Viñales har skrevet kontrakt for 2022.
Så Viñales skal altså se, om han kan gennemføre den kommende sæson på den mærkeligste MotoGP-racer til dato.

We are extremely happy to announce that we have signed Maverick Viñales, a very high-level rider and one of the purest talents in the premier category,

Aprilia Racing CEO Massimo Rivola

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start