Den mærkeligste GP-racer - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Den mærkeligste GP-racer

Aprilia præsenterer deres nyeste GP-racer
Steffen F. Olesen
05/03-2021 kl. 11:02

Har du fulgt lidt med i præsentationerne af MotoGP maskinerne over årene har du måske lagt mærke til, at afsløringerne er blev mere og mere “tamme”.
Før kunne vi i præsentationerne savle over nye tiltag og tekniske detaljer, men nu handler det mest om kørerne, nye farver og sponsorer.
Sidstnævnte noget som i virkeligheden sjældent ændrer sig ret meget.

Heldigvis har Aprilia Racing teamet valgt at gå lidt imod strømmen i år, og flere fik sig en seriøs overraskelse da klæderne løftede sig fra 2021 V4-modellen på Losail International Circuit i Qatar.
Godt nok kørte Aprilia med en voksen størrelse vinge i 2020, men det her ser simpelthen monstrøst ud!

Ser vi bort fra vingen et øjeblik – selom det kan være svært – kan vi se, at der også er sket noget nyt på siden af cyklen lige under sædet, og at modellen stadig har den omdiskuterede “luftskovl” foran baghjulet.
Skovlen er monteret på en carbon-bagsvinger, og udover en del aerodynamiske forbedringer, er der uden tvivl sket en masse inde bag kåberne… Men det er jo en hemmelighed.

I videoen bliver der fortalt, at stortset alt på 2021 modellen er forskelligt fra 2021 versionen, og ting som et nyt stel og et nyt topstykke bliver da også nævnt, men der bliver på ingen måde gået bare lidt i detaljer.

Det eneste Aprilia Racing skriver om modellen på sin officielle hjemmeside er:
“Over the winter, engineers and technicians in the racing department had the chance to work hard, with the goal of maintaining the strong points that had come out last season, while implementing new and important innovations. Some of these are rather evident, like the redesigned and more efficient aerodynamics or the carbon swingarm”

Så som du nok kan forstå, er det altså ikke længere til at skrabe nogen som helst form for detaljer ud af producenterne, men man kan da kaste et nærmere blik på modellen i videoen herunder, hvor en flot hyldest til den velansete motorsportsfigur, Fausto Gresini, pryder den karakteristiske vinge.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start