Ny Isle Of Man film har premiere i November - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Isle Of Man film har premiere i November

Dokumentarfilmen Tourist Trophy har premiere d. 23. november, og kan ses på IOMTT's egen tv-kanal TT+
CO
21/10-2022 kl. 11:08

Kun få motorcyklister og motorsportsentusiaster er i tvivl om, hvad det handler om, når snakken falder på Isle of Man TT.
Men de uindviede får nu en glimrende mulighed for at stifte bekendtskab med det ikoniske racerløb, og dem som er vilde med IOMTT, får snart en spændende mulighed for et gensyn med 2022 IOMTT.

Tourist Trophy
Dokumentarfilmen Tourist Trophy, der har premiere d. 23. November, går bag scenen og dokumenterer, hvilken indsats og beslutsomhed der kræves for at deltage i løbet, og indeholder blandt andet interviews med TT-legenden John McGuinness – som i år kunne se frem mod en milepæl – Mike Russell der kæmper for at deltage i alle løb, Glenn Irwin der blev løbets hurtigste rookie, King of the Mountain Peter Hickman og mange andre.
Se filmens trailer længere nede.

Masser af dramatik i IOMTT 2022
Isle of Man 2022 blev efter aflysninger i 2020 og 2021 i år afviklet i perioden 29. Maj til 10. Juni, og som noget nyt blev det i år endnu nemmere at følge med i løjerne på Isle of Man hjemme fra stuerne, på kontoret eller i bussen, da Isle of Man TT gik live.

Dem som fulgte årets IOMTT kan bekræfte, at der var masser af spændende ræs i årets udgave af IOMTT, men desværre også flere ulykker med fatal udgang, som har foranlediget en undersøgelse af årets mange dødsfald.
Læs mere om årets IOMTT i artiklen herunder.

IOMTT gik ikke blot live med udsendelser direkte fra årets løb, for der blev også løbende delt en stribe videoer af kortere eller længere varighed.
Men nu får vi altså, som nævnt i indledningen, snart mulighed for at se en film af længere varighed fra årets Isle of Man Tourist Trophy.
Og der er endda allerede frigivet en trailer for filmen.

Isle of Man TT Races annoncerer blandt andet filmens premiere på sociale medier, hvor de udover en beskrivelse af filmens indhold også fortæller, at vi snart får mere at vide.

Vi må dog som sagt væbne os med tålmodighed indtil d. 23. November, men så kan vi til gengæld glæde os over, at dokumentaren, når tiden oprinder, efter vores oplysninger kan ses gratis på IOMTT‘s egen tv-kanal TT+.

Det håber vi holder stik, og vi forestiller os, at Tourist Trophy sagtens kan gå hen og blive et rigtig populært tilløbsstykke.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start