Dine billetter refunderes - 2020 Isle of Man aflyst
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dine billetter refunderes

Isle of Man AFLYST !!
Steffen Olesen
17/03-2020 kl. 09:30

Hvis du er en af dem, der i år langt om længe skulle udleve drengedrømmen og gøre turen til Isle of Man for at overvære det det fantastiske, nervepirrende og bindegale roadracing event, så er vi desværre nødt til at viderebringe en rigtig dårlig nyhed.

For Isle of Man 2020 – der skulle have være afviklet i perioden 30. Maj – 13. Juni – er nemlig aflyst, som du kan læse på det engelske nyhedsmedie BBC News eller på Isle of Man's hjemmeside.

Den sagnomspundne event havde med en stigning i antallet af turister på 4% i 2019 mere end 46.000 besøgende, og der var lagt i kakkelovnen til som minimum en gentagelse af succes'en i år.

Indtægter fra turister som sidste år bidrog med £ 37,5 mio., har stor betydning for øens økonomi, og der er ingen tvivl om at beslutningen har været svær at træffe.

Øen går ikke blot glip store indtægter, men den enorme globale fanskare bliver også hårdt ramt af skuffelse.

Efter udmeldingen har The Isle of Man Steam Packet Company annonceret, at rederiet vil kontakte alle passagerer, som har bestilt færgeoverfart i forbindelse med afvikling af TT eventen, for at tilbyde fuld refundering af billetten – eller tilbud om Priority – hvis du skulle beslutte at udskyde rejsen til 2021.

Du kan naturligvis vælge at gennemføre rejsen i år, men så skal du lige være opmærksom på, at du ryger direkte i karantæne.

Arrangørerne har derudover oplyst, at man ville refundere betaling for alle officielt indkøbte eller bestilte billetter, hvad enten det er Grandstand billetter, Hospitality pakker og andre Official Event Experiences indkøbt gennem iomttraces.com.

Motorcykelproducenter lukker ned, stort set al motorsport er ramt af krisen, og nu sættes der altså også en stopper for Isle of Man 2020.

Vi er nok ikke de eneste, som er efterhånden er lidt frustrerede over, at naturen kan være SÅ ondskabsfuld.

Del med en ven

En person snakker om “Dine billetter refunderes

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start