Isle of Man TT går live - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Isle of Man TT går live

I år bliver det endnu nemmere at følge med i løjerne på Isle of Man hjemme fra stuerne, på kontoret eller i bussen
Steffen F. Olesen
24/02-2022 kl. 08:56

Nu er det snart et år siden vi her på MagaCin, med stor glæde, kunne fortælle, at Isle Of Man TT allerede havde fastlagt datoer for 2022.
IOM TT 2020 blev som bekendt aflyst som følge af Corona, det samme gjorde 2021 arrangementet, og det er altså første gang siden anden verdenskrig at man har taget så lang en pause. Men i år er der lagt op til endnu godt fjorten dage med fart over feltet, hvor vi kan følge gamle kendinge såvel som nye hoveder, når der fyres op i forbrændingskamrene og tændes for et utal af kameraer, som sender live for første gang i arrangementets 115 år lange historie.

På arrangørens hjemmeside står der
Med uafbrudt dækning af hver kvalifikationssession og hvert løb kan fans over hele verden se frem til to ugers TT-lykke, med al action, historier og talking points – både på og udenfor banen – streamet direkte til deres kompatible enheder.

I år bliver det bliver altså muligt at se et væld af øjebliksbilleder fra en række action- og curb cams (og to helikoptere) på den nye digitale platform, som byder på alt lige fra hardcore road racing i realtid, til enestående paddoc-billeder og en masse andre lækkerier, efterfulgt af en dokumentar med otte afsnit.

For at få adgang til den fede nye platform skal du betale et engangsbeløb på lige omkring 130,- danske kroner, og så er der lukket op for godteposen med mere end 40 timers live action med on-screen grafik, pre-race video, post-race analyser, interviews, 20 live action cams, to stk. live curb cams, to helikopter kameraer, og naturligvis mulighed for at spole tilbage så du er helt sikker på ikke at gå glip af noget.

Og bare rolig… Du behøver ikke altid selv finde rundt i junglen af muligheder.
Isle of Man TT har nemlig hyret et hold af “world-class kommentatorer” fra blandt andet MotoGP og BBC, som fra tid til anden hiver dig med rundt på øen til interviews og andre spændende indslag.

Hvornår kan jeg finde kanalen og hvornår er der ræs?
Ifølge iomttraces.com går den digitale platform i luften allerede dette forår, men en præcis dato har vi desværre ikke haft held med at opdrive.
Selve arrangementet starter d. 29. maj og fortsætter frem til d. 10. juni, hvoraf seks dage er afsat til kvalifikation.Er du ny i motorsportsverden, og derfor ikke helt sikker på hvad det der Isle of Man-løb egentlig går ud på, så kan vi kun anbefale, at du springer ind på TV2 play eller YouTube og ser dokumentaren TT – Verdens farligste racerløb.
Dokumentaren er optaget i 2010, hvor nogle af Isle of Mans vildeste styrt fandt sted, som blandt andet Connor Cummins’ styrt, der kan ses i klippet her under:Info til entusiasten
Der er ingen undskyldning for ikke at følge med i Isle of Man TT i år, for det bliver angiveligt sidste gang den levende legende John McGuinness fyrer op for sin TT-racer.

Flere udenlandske medier fortæller at 49-årige John McGuinness – som har vundet Isle of Man TT hele 23 gange – mener, at Isle of Man TT 2022 sandsynligvis bliver hans sidste løb.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start