Helt ny racerbane i 2021 WSBK kalenderen - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Helt ny racerbane i 2021 WSBK kalenderen

13 afdelinger i 2021 WSBK kalenderen
Steffen Olesen
01/12-2020 kl. 11:34

Året er ved at løbe på hæld, og det betyder også afslutningen på en noget usædvanlig og alternativ sæson indenfor roadracing, hvor både MotoGP serien og WSBK ramte nogle bump på vejen.
Derudover blev det sagnomspundne Isle of Man racerløb aflyst tidligere på året, og arrangøren annoncerede desværre i går, at 2021 udgaven af det ikoniske racerløb nu også er aflyst.
Men som du kunne læse her på Magacin i sidste måned, kunne vi dengang heldigvis glæde os over, at i hvert fald én aktør meldte ud om næste års løbskalender.
For 2021 MotoGP løbskalenderen blev nemlig frigivet i sidste måned, og nu følger World SuperBike serien trop med 2021 kalenderen, der dog betegnes som foreløbig, da der kan ske ændringer, hvis COVID-19 pandemien fordrer det.
Se datoer og lokationer for 2021 WSBK events i videoen nedenunder.
Artiklen fortsætter under videoen

Det første WSBK arrangement i 2021 afvikles, som du så i videoen på Assen banen i Holland 23.-25. April 2021.
Det sidste arrangement som indtil videre er officielt fastlagt i 2021, kommer til at finde sted på den indonesiske Mandalika International Street Circuit som debuterer i WSBK regi.
Se banens promotion video fra 2019 nedenunder.
Artiklen fortsætter under videoen


En spændende ny racerbane der fremtidigt skal danne ramme om flere roadracing events.
Mandalika International Street Circuit figurerer i øvrigt også på 2021 MotoGP kalenderen, men som du kan se i videoen nedenunder, er den faktisk endnu ikke er helt klar til brug.
Det forventer vi der kommer helt styr på.
Artiklen fortsætter under videoen

Det næstsidste løb på 2021 WSBK kalenderen finder efter planen sted på Philip Island i Australien, men den endelige dato er endnu ikke fastlagt, og arrangøren har heller ikke officielt meldt ud, hvor og hvornår den 13. og sidste WSBK afdeling finder sted.

Kun WSBK og SSP udenfor Europa
Arrangøren oplyser endvidere, at løbsweekender udenfor Europa udelukkende er forbeholdt WSBK og SSP klasserne.
Herligt at vi allerede nu kan begynde at glæde os til roadracing sæsonen 2021 – og eventuelt begynde at planlægge turen til et event eller to – og lækkert nok, at der tilføjes en spændende ny bane til 2021 roadracing kalenderen.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start