2021 MotoGP kalender - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

2021 MotoGP kalender

Foreløbig er der afsat 20 afdelinger i perioden marts til november i 2021, hvor Portimao, Indonesien og Rusland er på reservelisten
Steffen F. Olesen
11/11-2020 kl. 06:00

Den foreløbige MotoGP kalender for 2021 er frigivet, og vi får hermed det første kig på, hvordan næste års sæson kan se ud.
19 baner er i øjeblikket på den foreløbige kalender, hvor en 20. afgøres, mens Portimao, Indonesien og Igora Drive Circuit i Rusland er på reservelisten.

2021 starten finder som vanligt sted i Qatar i slutningen marts, og et par weekends efter rykker cirkuset til Argentina og Amerika den 11. og 18. april, inden den europæiske etape begynder på Jerez den 2. maj.

Videre til Frankrig, Italien, Catalunya, Tyskland, Holland og – med forbehold for godkendelse – smutter feltet til Finland den 11 juli, hvor vi forhåbentlig kan få noget action på Kymiring som længe ventet.
Hvis den foreløbige kalender bliver den sidste – hvilket den sikkert ikke gør – er Østrig og Storbritannien vært for MotoGP i august, inden Aragon og San Marino finder sted i september.

Japan og Thailand ligger back-to-back den 3. og 10. oktober, før Australien og Malaysia skydes i gang den 24. og 31. i samme måned.
Herefter afholdes den store finale i Valencia den 14. november, hvor endnu en sæson nærmer sig slutningen i det østlige Spanien.

MotoGP kalender 2021

Del med en ven

En person snakker om “2021 MotoGP kalender

  1. Med den sæson de har kørende lige nu, som er fuldstændigt vanvittigt … vanvittig (!!), så kommer jeg med garanti til at sidde og se løbene næste år også, via deres egen streamingservice. Fantastisk produktion, jeg har gået og vasket op til transmissioner fra Free Practice, og stadig følt mig fantastisk underholdt.

Skriv et svar

Giver børn en ny start