Foreløbig 2024 MotoGP løbskalender - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Foreløbig 2024 MotoGP løbskalender

Så kan du godt sætte midlertidige krydser i kalenderen for næste år!
Steffen F. Olesen
29/09-2023 kl. 05:48

2024-kalenderen for MotoGP er netop frigivet, og byder med sine 22 løb på et år med rekord-meget action fra øverste hylde, når de hårde drenge sætter i gang med startskud på Lusail International Circuit i Qatar d. 10/3, og lukker ballet på spanske Valencia midt november.
Altså er der allerede lagt i ovnen til en fed sæson… Men det er jo også 75-året for Grand Prix racing!

Og det er faktisk ikke den eneste milepæl feltet kører imod i 2024, da den grønne omstilling også hastigt nærmer sig.
Så allerede fra næste år skal 40% af brændstoffet være “non-fossilt”, da man jo i MotoGP har et ønske om i 2027 at øge det tal til 100%.

Og af hensyn til miljøet er nedenstående kalender angiveligt også udformet på en måde, så den byder på mindst muligt transport af både gods og personale gennem året.

Kalenderen du ser ovenfor er som nævnt i overskriften foreløbig, og der er allerede nogle ting som er værd at bide mærke i.

Eventet i Portugal 22.-24. marts afhænger af, at der bliver skrevet under på kontrakten, og det samme gør sig gældende for arrangementet i Indonesien 27.-29. september, hvor de hårde drenge netop har afsluttet et brag af et løb.

Også cirka midtvejs i kalenderen, der hvor Kazakhstan står skrevet, er der behov for en underskrevet kontrakt. Men det kommer nok ikke til at ske før banen er lavet færdig og bliver homologeret, hvilket den jo desværre ikke nåede til i år, og derfor blev fjernet fra 2023-kalenderen.

Slutteligt kan du måske se, at der nede i højre hjørne, efter de store hvide firkanter, er skrevet noget med tynd hvid streg…
Her står der, Reserve Event Hungary: Balaton Park Circuit, da løbsledelsen som bekendt har planer om, at MotoGP skal indtage Ungarn fra 2025.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start