Kymco RevoNEX kører mod samlebåndet - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kymco RevoNEX kører mod samlebåndet

Kymco's elektriske hverdagspendler forventes klar i 2021
Steffen F. Olesen
04/12-2020 kl. 10:43

I juli måned kunne vi fortælle, at Kymco netop havde indsendt patentpapirer med en række ændringer på den elektriske nakedbike vi så på EICMA, Milano i 2019.
I samme tekst kunne du læse en kommentar fra Kymco’s formand, Allen Ko, som udtalte klart og tydeligt, at ”RevoNEX is set to be available in 2021”, og at vi derfor forventede at se og høre mere til projektet i nær fremtid.

Er du ikke bekendt med modellen kan du via nedenstående links læse mere om den super sprøde elektriske Kymco, og se videoen hvor vi første gang står ansigt til ansigt med fremtidens nakedbike.

Relaterede artikler:

Kort fortalt er Kymco RevoNEX en mere realistisk fortolkning af fremtidens elektriske motorcykel end virksomhedens oprindelige bud ved navn SuperNEX, som ved første øjekast ligner noget der har til formål at konkurrere med italienske Energica.

Kymco SuperNEX ligner en bidsk krabat

Kymco RevoNEX er udviklet med forbrugeren for øje, hvorved man er kommet frem til en langt mere hverdagsanvendelig maskine end producentens første bud.
RevoNEX er således en maskine som tager kampen op mod modeller som eksempelvis Zero SR/F og Harley-Davidson LiveWire.

Der er langt fra tegnebræt til samlebånd, men nu bekræfter Ke Shengfeng fra Gwangyang Group – som inkluderer Kymco – at RevoNEX er på vej mod italienske produktionsfaciliteter, og den oprindelige bemærkning om at modellen lanceres i 2021 lyder nu endnu mere sandsynlig.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start