Rygtebørsen: Ny Honda GB 750 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rygtebørsen: Ny Honda GB 750

Japanske medier henviser til europæiske kilder som rygternes arnested.
CO
06/01-2023 kl. 12:53

Vi hører ofte om kommende nye modeller via rygtebørsen, men uagtet en ret stor del af rygterne sidenhen understøttes af håndfaste beviser, så kunne man måske også mistænke, at nogle er fri fantasi.
Et af tidens seneste rygter er fortællingen om, at Honda planlægger introduktionen til en ny Honda GB 750, hvor drivværket skulle være den nyudviklede tocylindrede 755cc motor med 270° krumtap, som vi kender fra den nye Honda Hornet, der efter et års ventetid blev præsenteret officielt i Oktober måned sidste år, og ikke mindst den nye Honda XL 750 Transalp, som blev lanceret ved efterårets store mc-messe EICMA i Italien.

Både den nye Honda Hornet 750 og Honda XL 750 Transalp figurerede op til begge modellers respektive lanceringer lystigt på rygtebørsen, hvor rygterne oprindeligt blev søsat af sædvanligvis pålidelige kilder, og efterfølgende blev løbende understøttet af overbevisende indicier.

Foreløbig kun rygter
Det er efter vores opfattelse knap så meget tilfældet med rygterne om en potentielt kommende ny Honda GB 750, uagtet en del udenlandske medier efterhånden har taget historien op.
“Nyheden” om en potentielt kommende Honda GB 750 er efter hvad vi har kunnet snuse os frem til først delt af det japanske medie Autoby, som endog har gjort sig den ulejlighed, at dele deres egen computergenererede grafiske vision af den muligvis kommende model.
Det japanske medie argumenterer dygtig for, at det ville give rigtig god mening at lancere den retroinspirerede Honda 750’er, men vi bemærker også, at japanerne henviser til unavngivne europæiske kilder som oprindeligt arnested for rygterne.
Historien har sidenhen fundet vej til eksempelvis indiske BikeDekho og Zigwheels.com, der begge refererer til den Japanske fortælling, og rygterne har såmænd også fundet vej til mange andre motorcykelmedier over hele kloden og altså også til MagaCin.

Argumentationen for at en ny tocylindret Honda GB 750 skulle være undervejs, er såmænd ikke helt tosset, og udviklingsomkostningerne ville i givet fald være relativt beskedne.
Og det er svært at forstille sig ret mange motorcykelentusiaster rynke på næsen ad sådan en tilføjelse til Honda’s modelprogram.
Så det bliver interessant at se, om rygterne reelt holder vand, om omtalen eventuelt kunne foranledige Honda til lynhurtigt at slå dejen op til en ny Honda GB 750, eller om de med tiden viser sig at være en fis i en hornlygte.

Hvad tror du?

Del med en ven

En person snakker om “Rygtebørsen: Ny Honda GB 750

  1. Jeg tænker den kommer – de kan jo hive stort set alle stumper ned fra hylderne, den vil jo være nget helt andet end CB 650 eller CB1000 som jeg har 4 ben….

Skriv et svar

Giver børn en ny start