BREAKING: Den nye Honda Hornet afsløret! - MagaCin
FacebookYoutubeTwitterInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

BREAKING: Den nye Honda Hornet afsløret!

Den nye Honda Hornet kommer til at koste under 100.000 danske kroner og lander efter planen hos landets forhandlere til februar
CO
04/10-2022 kl. 11:41

Nu er den afsløret helt officielt.
Den nye Honda CB750 Hornet, som har været et pænt omtalt emne gennem længere tid her på MagaCin, og som du seneste har kunnet læse om her på siden i Nyt smugkig på den kommende Honda Hornet, Seneste nyt om den nye Honda Hornet, Her er den: Motoren i den nye Hornet og Nyt smugkig på den kommende Honda Hornet.

Den oprindelige Honda CB600F Hornet, som blev introduceret i 1998, opnåede stor popularitet af mange forskellige årsager.
En kompakt nakedbike som var letkørt, fortræffelig ved bykørsel, tilmed havde motorkraft samt køreegenskaber til entusiastisk svingkørsel og gennem årene løbende blev opdateret.
Og nu her knap 25 år senere er japanerne altså klar med efterfølgeren, der af Honda blandt andet lanceres med betegnelserne: Hurtig, Agil og Sjov.

Lad os uden videre omsvøb indlede med, at dele den dugfriske lanceringsvideo for 2023 Honda.

Shake up the hive – eller ryst hvepseboet – er et slagord vi genkender fra tidligere teasere for den nye Honda Hornet. Og man kan da vist også godt sige, at de unge mennesker i den officielle præsentationsvideo ryster alt muligt, men vi ser desværre ikke ret meget til den nye Hornet.

Det gør vi derimod i videoen New 2023 CB750 Hornet: Model Features Film under dette afsnit, hvor der er flere faktuelle informationer.

Vi holder teksten kort i denne omgang, for at få delt den spændende nyhed hurtigst muligt, men vender naturligvis tilbage til Honda CB750 Hornet, ved en senere lejlighed.

Vi giver Honda’s danske presseafdeling ordet nedenfor.

En ny Hornet er tilbage på banen stærkere end nogensinde, og den ekstra gode nyhed er, at den forventes klar til de danske landeveje allerede i februar 2023 til en attraktiv pris på under 100.000 kroner

Den spritnye 2023 Hornet sætter nye standarder.
Blottet for overflødig vægt tager den førertrøjen, når det gælder forhold mellem ydelse og vægt.
HONDAs ingeniører har kastet hele deres ekspertise ind i udviklingen af en helt ny motor, som leverer en fremragende acceleration i alle køresituationer.
I tørre tal yder den nye 755cc motor 91HK med et moment på 75Nm og en køreklar vægt på bare 190 kg.
Et nyudviklet stel bidrager til smidige køreegenskaber, god balance og stabilitet. Det nye stel vejer kun 16,6 kg.
Til sammenligning er det 19% lettere end stellet på HONDAs CB500F.
Listen med standardudstyr er lang.
Her kan nævnes, Throttle By Wire (TBW) leverer 3 køreindstillinger, 3-trins Honda Selectable Torque Control (HSTC) med integreret Wheelie Control.
Det nye stel har fuld Showa affjedring: 41mm Separate Fork Function Big Piston (SFF-BPTM) Upside/Down forgaffel og Prolink bagstøddæmper.
5-inch farve TFT instrument display med Honda Smartphone Voice Control (HSVC), fuld LED lys m.m..
Dette sammen med et minimalistisk design skarpt som et barberblad skabt af nogle af HONDAs mest kreative hjerner i designcentret i Rom, gør den nye CB750 Hornet til en motorcykel, der lever op til de krav og forventninger, nutidens motorcyklister har til en moderne MC.

Helt nøjagtigt kommer den seneste Hornet til at koste 99.995,- med danske nummerplader monteret, og skulle allerede være klar til at ramme de danske veje i Februar næste år.
Den ny Honda Hornet 750 ser ret spændende ud, og vi ser både frem til at beskue den på efterårets store mc-messe EICMA, og ikke mindst til at prøvekøre modellen så snart den er landet.

Som abonnent går du ikke glip af hverken nyheder, tests, videoer eller fordele på DK’s hurtigste MC-medie

Motor:
Motortype – Vandkølet rækkemotor med to cylindre
Volumen – 755 ccm
Boring x slaglængde – 87 x 63.5mm
Kompression – 11.0:1
Antal ventiler – 8 dohc
Effekt – 91 hk ved 9.000 o/m
Max. Moment – 75 Nm ved 7.250 o/m

Transmission:
Geartype – Manuel
Antal gear – 6
Kraftoverførsel – Kæde

Dimenisoner:
Stel – Steel diamond
Dækstørrelse – 120/70ZR-17 | 160/60ZR-17
Forbremse – Dobbeltskiver 296 mm
Bagbremse – Enkeltskive 240 mm
Akselafstand – 1.420 mm
Sædehøjde – 795 mm
Våd vægt – 190 kg
Tankvolumen – 15.2 liter
Benzinforbrug – 23 km/l

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start