Royal Enfield sætter el på programmet - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Royal Enfield sætter el på programmet

Royal Enfield hopper tilsyneladende inden længe også med på den elektriske bølge
Steffen F. Olesen
11/08-2022 kl. 10:39

Som du måske har opdaget, så er der de seneste år for alvor kommet gang i salget af Royal Enfield’s på det europæiske marked, og nu tyder noget på, at den indiske motorcykelproducent også har planer om at hoppe med på den elektriske bølge.

Nordjysk import
Tilbage i vintermånederne 2018 drog et par stykker fra MagaCin’s stab mod den nordjyske havneby Sæby for at hilse på de folk, som ret kort tid forinden havde landet en aftale omkring dansk import af Royal Enfield motorcykler.
Og i samme ombæring fik vi mulighed for, at køre en lille tur på den super flotte Royal Enfield 500 Classic.

Tidligere dansk import af Royal Enfield motorcykler havde ikke haft den store bevågenhed, men faktum er, at Royal Enfield motorcykler har haft en stor dansk tilhængerskare med mærkeklubber og arrangementer gennem mange år.
Og efter nu, fire år senere, fortæller importøren og forhandlere med jævne mellemrum, at interessen for de klassisk udseende indere stadig gror.

Kvalitet og produktion
Over flere omgange har producenten givet udtryk for, at der gennem hele processen er enorm fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Og nu hvor vi efterhånden har kørt på en del modeller, har vi da også fået et indtryk af, at man ikke bare springer over hvor gærdet er lavest.

Ja, faktisk havde vi lidt problemer med at låne modellerne Interceptor 650 og Continental 650 tilbage i 2019, da modellerne simpelthen var i restordre. Og Royal Enfield meldte klart ud til sine forhandlere, at man ikke agtede at skrue op for produktionen så den kunne følge med efterspørgslen, da man frygtede at det ville gå ud over kvaliteten.

Her snakker vi om europæiske modeller, da der – som du kan høre i dobbelttesten nedenfor – er en særskilt produktionslinje til det europæiske marked, hvorpå der er skærpet kvalitetskontrol.

Hvad bringer fremtiden
Skribenten her er udmærket klar over, at der i denne tid bliver publiceret ret mange artikler som omhandler elektriske motorcykler. Men vi må bare erkende, at flere og flere producenter så småt begynder at hoppe med på vognen, og det til at Royal Enfield, inden længe, også vil lege med.

For selvom Royal Enfield er sine rødder tro, og holder krampagtigt fast i slagord som “Back to Basic“, så kan ej heller de undslippe den politiske indflydelse på fremtidens vognpark.
Og ifølge et indisk medie har den højeste herrer hos Royal Enfield udtalt, at vi allerede omkring år 2026 kan forvente at se de første elektriske modeller fra Royal Enfield, hvor den første angiveligt skulle være en urban model.
Samtidig sagde han dog, at producenten på ingen måde har travlt med at spytte en eldrevet model ud på markedet, da de netop ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Så selvom Royal Enfield allerede har gang i flere elektriske projekter vides det altså ikke hvilken type el-cykel vi først får at se, men mon ikke vi i fremtiden får mulighed for både at købe en klassisk model, som den britiske Electric Classic Cars gav et bud på, en højbenet kompagnon til de eventyrlystne som Royal Enfield Himalayan, og måske endda et billigt blankt lærred som Royal Enfield Meteor 350?

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start