Podcast: Gør det selv eller ej - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Podcast: Gør det selv eller ej

I dagens afsnit stiller vi skarpt på perlegrusmekanikerens evner, eller mangel på samme
Nicolaus Johansen
04/04-2021 kl. 06:00

Mange holder af at skrue i deres egen motorcykel, mens det for andre måske er en lidt angstprovokerende grænse at overskride.
Holdningerne til, hvad man skal kunne og hvordan det skal gøres, er mange, så i dagens episode sætter vi os ned sammen Pia Steen Petersen, som ud over at være halvdelen af Danish Rally Cats er uddannet motorcykelmekaniker. Hun slår til dagligt sine folder hos Ry MC-Udstyr, som også lægger lokale til dagens episode.

Pia med fuldt fokus på en Moto Guzzi

For at få Pias perspektiv på, hvad enhver motorcyklist selv bør kunne klare, må du lytte til podcasten nederst i artiklen. Vi kan dog afsløre, at noget så basalt som at tjekke dæktrykket bliver nævnt.
Vi kommer også ind på en nem lappeløsning, hvis du punkterer på ferieturen.

Det bliver også til nogle sjove historier; blandt andet én om en gut, som formåede at brænde to motorer af på to år. Til den historie kommer der også et tip fra Pia, som hører til i den grundlæggende ende af gør-det-selv-spektret – der er noget for alle i denne episode.

Som vores nyeste tradition dikterer, lægger vi ud med at vende nogle af de seneste nyheder i branchen.

Aprilia har lige lanceret den mærkeligste GP-racer, som bringer mindelser om børnefjernsyn og Batman. Vi snakker også om strøm nemlig i form af et futuristisk Freeride koncept fra KTM og kommer ind på netop KTM’s fælles fodslag med Yamaha, Honda og Piaggio.
For at få det hele med, skal du se med i videoen herunder.

Gider du ikke se på os, men blot vil lytte til, hvad vi snakker om, kan du bruge afspilleren nederst eller lytte med på Spotify.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start