Ny Yamaha R7? - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Yamaha R7?

Rygter om en kåbeklædt udgave af Yamaha MT-07 tiltager
Steffen Olesen
18/02-2021 kl. 12:09

Rygterne om en ny kåbeklædt udgave af den populære storsælgende Yamaha MT-07 er tiltagende, og er nu begyndt at vinde spalteplads i alverdens medier.


Allerede før udfasningen af Yamaha R6 blev annonceret, var det japanske medie Young Machine på banen med en melding om, at en kåbeklædt udgave af MT-07 kunne være undervejs.
Young Machine rammer overraskende ofte plet med deres spådomme, og det ville give ret god mening, hvis Yamaha fremover kunne tilbyde et kåbeklædt alternativ til MT-07.
For udviklingsomkostningerne vil være meget begrænsede, og man får mulighed for at tiltrække en mere bredspektret målgruppe, eller yderligere en målgruppe.

I forbindelse med test af Yamaha Tracer 700 i 2020 fik vi et eksempel på, hvordan Yamaha sigtede efter at ramme flere målgrupper med differentierede modeller baseret på samme fundament.

En kåbeklædt udgave af 2021 Yamaha MT-07 – hvor MagaCin’s udsendte for nylig deltog i udpakningen af en af landets allerførste eksemplarer – vil i sagens natur ikke være en direkte erstatning for Yamaha R6.
Men dog et fint alternativ for dem som efterspørger en kåbeklædt motorcykel i mellemklassen.
Specielt hvis prisen holdes på niveau med den afklædte MT-07’er.
Det forlyder i udenlandske medier, at modellen navngivet Yamaha R7 du ser på den uofficielle rendering over artiklen introduceres i foråret 2021, og føjes til Yamaha’s officielle modelprogram allerede i det kommende efterår.
Det holder vi naturligvis skarpt øje med, og informerer vores læsere straks der er nyt i sagen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start