MagaCin 2021 unboxing: Yamaha MT-07 - opdateret storsællert - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MagaCin 2021 unboxing: Yamaha MT-07 – opdateret storsællert

Vi pakker Danmarks første 2021 MT-07'er ud af metalburet
Mikkel Sølvkjær
13/02-2021 kl. 08:00

Da de første nyheder om kommende 2021 MT modeller tikkede ind i efteråret, startede de en lavine af ophedede kommentarer fra motorcykelfanatikere rundt omkring i verden.
“Hvad i alverden har de gjort ved forlygten?” – lød det fra folkedybet, og det var både ment i positiv og negativ forstand.

Dk´s første MT-07 i 2021 udgave – med ny styling

Faktum er, at Yamaha har valgt en ny designlinje, og taget en chance for at ændre lidt på vores opfattelse af motorcyklernes træk.
Om det er godt eller skidt må være helt op til den enkelte – men ligesom med billeder på Tinder-profiler, så afspejler de ikke altid virkeligheden. Sådan er tilfældet også med den nye Yamaha MT-07, du skal ganske enkelt se den, før du vurderer om udseendet er noget for dig.

Lige i øjeblikket er det ikke muligt at se de nye modeller på messe eller udstillinger, og præcis derfor tager vi dig med gennem et friskt førstehåndsindtryk af den nyeste udgave af Danmarks bedst sælgende motorcykel i nyere tid.

Spritny motorcykel
Den nye 07’er blev åbnet frisk fra fad hos Bike-Shoppen i Viborg, og selve samleprocessen var relativt kort i forhold til Kawasaki Versys 1000 anno 2021, hvor forhjulet skulle forenes med resten af motorcyklen, inden den kunne skubbes ind i udstillingen.

Den lette Yamaha har fået opdateret motoren for at imødekomme Euro5 kravene, og det er primært sket gennem revideret indsugning, udstødning og elektronik, hvilket skulle resultere i friskere respons, selvom der er tabt en enkelt hest i processen.

Miljøet nyder godt af Yamaha CP2’s Euro5 godkendelse

Og Yamaha HAR faktisk pillet ved elektronikken! Det fik vi bevist, da diagnosestikket kom på maskinen, for softwaren var ikke helt opdateret til at snakke sammen med alle følerne på den nye motor.
Heldigvis har gutterne på værkstedet helt styr på sagerne, så vi fik lov at nyde lyden af det akustisk forbedrede udstødningssystem på den 689 kubik store crossplane motor.

Hold et skarpt øje med siden, og følg MagaCin på facebook – så får du det hele med, når flere nye modeller pakkes ud for første gang her i landet.


MagaCin holder dig opdateret på de seneste MC nyheder!

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til alle nyheder, artikler, videoer og tests på MagaCin.dk

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start