Decembers højdespringere - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Decembers højdespringere

Her er de mest læste artikler i julemåneden
Mikkel Sølvkjær
23/01-2021 kl. 06:00

I lille Danmark er vintermånederne hårde for mange motorcyklister. Vejret er koldt og gråt, og der skal konsumeres enorme mængder mad og væske, mens alle traditionerne holdes i hævd.
Men engang imellem kigger man håbefuldt ud af vinduet og drømmer om en sommerdag med ny lækker asfalt under hjulene og den lette summen fra motoren, der forplanter sig i kroppen – den slags dagdrømmeri kender de fleste motortosser.

For at dulme den hårde længsel vælger mange at læse artikler på MagaCin.dk, og det er vi rigtig glade for – det kan tage lidt af toppen, hvis man lider af PMS (Parked Motorcycle Syndrome).
Nu præsenterer vi de 5 mest læste artikler gennem december måned – det kunne jo være, at du var gået glip af en af de mest populære nyheder.

#1 – første populære nyhed handler om en ændring i registreringsafgiften. Og forståeligt nok er det noget, der kan gøre folk ret nervøse, da en afgiftsændring kan have stor indflydelse på prisniveauerne på både nye og brugte maskiner.

#2 – på andenpladsen finder vi artiklen vedrørende TMP’s stop af import af eksotiske italienske motorcykler. TMP har importeret Aprilia og Moto Guzzi siden 1993, og derfor spørger mange, hvordan det har betydning for folk, der har købt en ny motorcykel fra TMP i de seneste år.
Og lige nu svæver et andet spørgsmål i luften – hvad skal der ske med mærkerne i Danmark i fremtiden?

#3 – i tredje position af populære artikler ligger denne kontroversielle undersøgelse om udsagnet “Loud Pipes Save Lives”.
Foretaget af Bukarest Polytekniske Universitet vedrører de indsamlede data et hedt emne om motorcykler og lyd.
Gennem hele 2020 har støj fra brølende potter været et stort samtaleemne, og i flere lande er konsekvenserne af lidt for meget brøleri taget til ekstremerne – som i Tyrol, hvor man bestemt ikke finder sig i noget.

#4 – lige uden for medaljerækkerne er en Kawasaki H2 kommet på afveje. Det virker ikke helt gennemtænkt at slæbe en af klodens hurtigste motorcykler med på en hyggelig skovtur, men det er præcis, hvad der sker i artiklen nedenunder.

#5 – på femtepladsen skruer vi lidt ned for spændingen og kigger nærmere på Hondas officielle prisliste anno 2021.
Selvom det ikke nødvendigvis får pulsen helt op i det røde felt, er det altid interessant at følge prisudviklingen på de forskellige mærker og modeller til det nye år.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start