UPS! Billeder af BMW R 1300 GS lækket få dage før afsløring - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

UPS! Billeder af BMW R 1300 GS lækket få dage før afsløring

BMW har gjort sit bedste for at trække spændingen, men nu har ret tydelige billeder af den nært forestående R 1300 GS fundet vej til internettet.
Steffen F. Olesen
24/09-2023 kl. 10:18

Vi har i efterhånden nogen tid vidst, at BMW har en stor opgradering af GS-familien på vej, da producenten helt tilbage i 2019 registrerede modelnavnet M 1300 GS.
Men vi skulle helt frem til sommeren 2021, før de første spionbilleder af en 1.300-kubikker fandt vej til internettet, og senere blev fulgt af en ret så afslørende video, som i den grad blottede modellen for omverdenen.

Yderligere mange måneder skulle der gå, inden BMW ville komme nærmere ind på en dato for den officielle præsentation, der finder sted for pressen om blot fire dage i BMW Motorrad Welt i Berlin, som åbner for offentligheden d. 30. september.

Ind imellem ovenstående dukkede der også et par billede op af en BMW uden camouflage, som blev akkompagneret af nøgletal fra den schweiziske homologeringsmyndighed, der fortalte om en motor med en staldstørrelse på 1.300 kubikcentimeter, som huser 145 og en halv hypper, der alle er på arbejde når kræftværket snurrer med 7.750 omdrejninger i minuttet, og går hånd i hånd med et maksimalt drejningsmoment som lyder 149 Nm ved 6.500 omdrejninger.

Senere samme måned dukkede endnu en video op, hvor modellen blev set trille rund i en måske mere færdig version end i førstnævnte video. Og for få dage siden publicerede producenten selv det første officielle teaserbillede af modellen, hvorpå de naturligvis ikke lader cyklen stå til frit skue.

det første officielle billede af BMW R 1300 GS ser vi modellen køre gennem en stor vandpyt, men det var tilsyneladende ikke det eneste billede BMW fik skudt ved netop den lejliighed.
For som du kan se i galleriet over artiklen, så har en stribe billeder i de seneste dage fundet vej til motorcykelinteresserede og flere store medier, efter de i første omgang fik sneget sig ud på platformen Reddit.

Og er man rigtig nysgerrig på modellen, så kan det sagtens betale sig at dykke ned i de seneste billeder, da de er noget mere afslørende end hvad vi tidligere har set, men her på MagaCin lader vi i denne omgang observationer, gætterier og spekulationer blive i kisten.
For modellen præsenteres efter planen officielt om ganske få dage, og her får vi uden tvivl mange flere detaljer at vide.

Abonnér og få ubegrænset adgang til alle nyheder, tests, videoer og fordele på DK’s hurtigste MC-medie

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start