Første officielle billede af BMW R1300GS - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Første officielle billede af BMW R1300GS

Nu er der blot en uge til den officielle præsentation af den nye BMW R1300GS og åbningen af det nye BMW Motorrad Welt i Berlin.
CO
21/09-2023 kl. 05:45

Som MagaCin læser er du bedst muligt orienteret om den snarligt kommende nye BMW R1300GS, hvor vi blandt andet i Juni kunne fortælle om tyskernes annoncering af datoen for frigivelsen af den nye BMW R 1300 GS i denne artikel, som vi i begyndelsen af Juli måned bragte ucamuoflerede billeder af, og hvor vi såmænd også et par uger senere kunne dele en video med et testeksemplar af modellen i aktion.

Mod slutningen af samme måned vendte vi igen den forestående præsentation af den nye store GS’er i artiklen BMW Motorrad Welt åbner 30. September, men det var trods den relativt hyppige omtale umuligt at opsnuse officielle billeder af den nye R1300GS.
BMW Motorrad har i lang tid holdt kortene ret tæt til kroppen hvad angår billedmateriale for BMW R1300GS, så både billeder og videoer vi tidligere har delt, er tilvejebragt af uofficielle kilder.

Første officielle billede
Det har den tyske motorcykelproducent nu rådet bod på via opslag på sociale medier på, som dette på X – tidligere kendt som Twitter – opslaget her på Instagram og Facebookopslaget som ses nedenfor.

Teksten i de tre ovennævnte opslag varierer med Not long until we get to explore new paths with the all-new BMW #R1300GS! Stay tuned på X, The wait is almost over! #R1300GS på instagram, og teksten du ser på Facebookopslaget herover.
Fælles for de tre opslag er dog billedet, der selv om det ikke er specielt afslørende, er det første officielle billede af den nye BMW R1300GS, som angiveligt senere skulle få følgeskab af en ADV storebror i form af BMW R1400GS.
Det friske billede af BMW R1300GS føjer ikke meget til det, som den velorienterede MagaCin læser allerede ved i forvejen, men er dog trods alt det første officielle billede.
Og endnu en påmindelse om modellen debuterer 28. September.
Man kunne måske forsigtigt håbe på, at billedet er en forløber for en eller flere forudgående video-teasere?

BMW Motorrad Welt
Udover delingen af det første officielle billede af GS’eren, så henleder BMW Motorrad i yderligere opslag opmærksomheden på den nært forestående åbning af BMW Motorrad Welt.

Jo, jo… åbningen af BMW Motorrad Welt lyder da også interessant, men der er nok andre end os, som sidder på pinde for at se og høre alt hvad der er værd at vide om den nye 1300GS… om lige præcis en uge.
Der er sat kryds i kalenderen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start