BMW runder imponerende milepæl, og fortæller hvornår den nye BMW R 1300 GS præsenteres officielt - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

BMW runder imponerende milepæl, og fortæller hvornår den nye BMW R 1300 GS præsenteres officielt

BMW har nu ikke blot produceret en million GS'ere med boksermotor, men også annonceret datoen for frigivelsen af den nye BMW R 1300 GS.
CO
22/06-2023 kl. 09:27

17. Juni 2023 rundede BMW Motorrad en milepæl, da BMW GS nummer én million udstyret med boksermotor rullede af samlebåndet på BMW’s fabrik i Spandau – Berlin, hvor den specifikke model var en BMW R 1250 GS.

Optakten til den begivenhed har efterhånden strakt sig over mange år, for BMW Motorrad som i år markerer mærkets 100-års jubilæum, har produceret motorcykler på fabrikken i Spandau siden 1969 og mere specifikt GS modeller siden 1980. Og den nyeste udgave af den efterhånden legendariske GS’er bliver den længe ventede BMW R 1300 GS, som præsenteres officielt om lige godt tre måneder.

Den officielle præsentation af den nye GS’er med større motor finder sted 28. September i forbindelse med den store åbning af BMW Motorrad Welt i Berlin.
Allerede 30. September får besøgende adgang til det nye BMW Motorrad Welt i Berlin.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra BMW Motorrad, der altså nu teaser for den kommende nyhed, som du tidligere har kunnet læse om her på MagaCin i eksempelvis Spionfotos af ny BMW R1300 GS i aktion og Afslørende video af BMW R 1300 GS.

Lige præcis BMW GS nummer én million med boksermotor var den BMW R 1250 GS i Triple Black Style, som ses i billedgalleriet over artiklen, og den store dag blev behørigt fejret 21. Juni 2023, med en lille sammenkomst på BMW fabrikken i Berlin-Spandau.
Man må næsten formode, at billedet nedenfor er skudt ved samme lejlighed.

Sådan tog medarbejderne opstilling i forbindelse med den store dag

Produktionen af det enorme antal GS’ere er i sig selv en bedrift, der er værd at bide mærke i.
Men den overskygges måske en smule af løftet om, at den længe ventede BMW R 1300 altså helt officielt ser dagens lys om lige godt tre måneder.

Ny innovativ R 1300 GS
Head of BMW Motorrad Dr. Markus Schramm er i pressemeddelelsen blandt andet citeret for, at han i anledning af mærkets 100-års jubilæum ikke blot er stolt af, at man har nået en stor milepæl med produktionen BMW GS nummer en million.
Men også at han er mindst lige så tilfreds med, at den unikke historie for BMW GS’ere med boksermotor nu snart får et supplement i form af den nye BMW R 1300 GS, der som et spændende kapitel i mærkets historie er udstyret med en masse innovative features.

Vi har allerede set lækkede spionfotos af modellen, så der har længe været grundlag for alle mulige spekulationer. Men hvilke innovative features nyheden reelt byder på, må vi altså vente lidt længere endnu på at få klarhed over.
Senest 28. September bliver vi uendelig meget klogere på den nye BMW R 1300 GS, men MagaCin holder naturligvis som altid skarpt øje med udviklingen indtil da.
For det er slet ikke uset, at yderligere informationer slipper ud på opløbsstrækningen, og vi begunstiges formentlig også med forudgående teaser-videoer.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start