Honda Cub ka' vi li' - The Chopper - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Honda Cub ka’ vi li’ – The Chopper

Honda Cub i vaskeægte "easy rider" udgave
Mikkel Sølvkjær
24/08-2020 kl. 10:58

Ikke bare verdens bedst sælgende motorcykel med 100 millioner solgte enheder, men verdens bedst sælgende køretøj – intet mindre end en fantastisk præstation.
Og selvfølgelig giver det anledning til en lang række fede ombygninger og modifikationer, hvor den ene er vildere og mere særlig end den anden.

Under udgravningen af lækre Custom Cubs fremgik det hurtigt, at rigtig mange professionelle, og ikke mindst dygtige ombyggere, har kastet deres kærlighed over modellen.
Sidste gang så vi nærmere på et smukt og stilfuldt mesterværk fra den australske motorcykelbygger Deus Ex Machina, hvor aftrykket fra 50’ernes TT-racere var ganske tydeligt, og forrige gang var det thailandske K-speed med scrambleren ”The Dirty Bastard”, der viste sig frem.

Denne gang står den på ægte cruise

Ægte attitude
Nu er vi kommet til en helt tredje kategori, én med ægte attitude, der passer til en slidt lædervest og et par hullede denim jeans, måske toppet med en mørk solbrille og et citat som det her:

Den totalt fede chopper kommer fra 2LOUD værkstedet i Taiwan, og startede faktisk sit liv som en SYM Cub.
Så tænker du måske, at det nærmer sig blasfemi at viderebringe den her i vores Honda Cub serie, men lad blot pulsen falde ned igen, for det er helt okay.

Tilbage i 60’erne fik taiwanesiske SYM lov til at producere præcise replikaer af Super Cub på licens fra japanerne, og vi godtager derfor projektet, da det i princippet er en Honda med et andet navn på.

Motoren er vokset til massive 190 cc og er tyvstjålet fra en Zongshen

Alt på den lille cruiser er bygget totalt om, og især det flotte håndsyede sæde vækker opmærksomhed, læg specielt mærke til detaljerne med et hjerte bag på rygstøtten og et lige bag motoren.

Klik på galleriet i toppen og nyd synet af den gennemførte ombygning, og forestil dig så en varm sommeraften, hvor du bare tøffer afsted i solnedgangens lys med læderjakken på – fedt!

Vil du opdateres på historien bag den lille motorcykel, kan du se resten af artiklerne i serien ved hjælp af de links du ser her:

Amerikaneren – modellens indtog i USA

Eksperimentet – en autrær model

Roadsteren – en mere voksen Cub

Oprindelsen – sådan startede det hele

Scrambler – en ægte knoldhopper

Vintage Race – Deus Ex Machina

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start