Status på KTM 890 Duke R og GP - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Status på KTM 890 Duke R og GP

Opdateret KTM prisliste og forventet levering af de nye 890'ere
Steffen F. Olesen
26/02-2022 kl. 06:00

For få dage siden løftede KTM sløret for KTM 890 Duke R og KTM 890 Duke GP, og som vanligt skete den første præsentation med en action præget video, hvor The Super Scalpel i kyndige hænder blev kylet rundt på et lukket anlæg. Men da det blev tid til præsentationen af GP-modellen undrede vi os over, at der ikke fulgte nogen video med, som vi efterhånden er blevet vænnet til.

Som du kunne læse i artiklen på præsentationsdagen gik afsløringen af KTM 890 Duke GP primært på et opdateret farveskema, hvilket måske er knap så ophidsende set i lyset af den nyligt lancerede Brabus 1300 R, som du kan læse mere om i artiklen Sig goddag til verdens første Brabus motorcykel og den efterfølgende artikel Brabus udsolgt på under to minutter.

Da vi viderebragte nyhederne kunne vi desværre ikke oplyse hverken pris eller levering, da det ikke figurerede i KTM’s danske 2022 prisliste på daværende tidspunkt, men det roder vi bod på nu.

Ny prisliste og levering
Herunder finder du en opdateret version af prislisten, og som du kan se koster KTM 890 Duke R 174.900 danske kroner, hvor man for GP-versionen kan nøjes med at slippe 154.900,-.
Det forventes at 890 Duke R lander i Danmark i den første uge af Marts, hvor GP-modellen medio April.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ved det ekstra gennemsyn fik vi øje på, at den elektriske KTM Freeride ej heller figurerer på prislisten, men en hurtig søgning på Danmarks største handelsplads for nye og brugte motorcykler viser, at den seneste udgave kan erhverves for 89.999,-.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start