LEGO opgraderer porteføljen - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

LEGO opgraderer porteføljen

Snart lanceres endnu en model fra LEGO, som kan pryde hjemmet sammen med de andre.
Steffen F. Olesen
10/01-2023 kl. 09:55

Om der for ikke så forfærdeligt længe siden er blevet ansat en yderst passioneret motorcyklist hos den verdenskendte plastikklods-producent i Billund vides ikke, men de sidste fire år har LEGO altså spyttet nogle ret fantastiske modeller på markedet, og disse har vist sig at være ret populære for folk i alle aldre.

Tilbage i 2019 afsluttede LEGO et samarbejde med Harley-Davidson, hvor en 20 centimeter høj, 18 centimeter bred og 33 centimeter lang udgave af en Fat Boy, med flere bevægelige dele, uden tvivl gav anledning til en masse hyggelige stunder i det ganske land.
Senere trillede den bindegale Panigale over disken, og denne var stærkt forfulgt af en klodset BMW M 1000 RR i 1.920 dele.
For de som ikke finder cruisere og superbikes super interessant, men stadig ønskede sig tohjulet plastisk udsmykning i hjemmet, kunne en mere nostalgisk model komme på tale sidste år, da LEGO udvidede sortimentet med et byggesæt, som er inspireret af den klassiske Vespa fra 1960’erne.

Så der har altså nok være noget at give sig til for motorcyklister med barnlige sjæle, og det stopper tilsyneladende ikke her.

Noget for filminteresserede
Ifølge producentens hjemmeside kan vi nu endnu engang se frem til den første marts, hvor den næste motorcykelinspirerede model i Technic-serien lanceres.

Denne gang er der tale om ikke ringere end Batmans retroinspirerede Batcycle fra filmen The Batman, som blev udgivet sidste år. Og jævnfør LEGO’s hjemmeside vil de 641 dele resultere i en model som er 16 cm høj, 33 cm lang og 11 cm bred med bevægelige dele som styretøj, affjedring og kæde.

Modellen kommer på markedet til en udsalgspris på 499 danske kroner, og udover ovenstående fortæller LEGO også, at modellen her er udstyret med et støtteben. Og det er da egentlig meget heldigt; for det ville være ret så trist at modellen, efter flere hyggelige byggetimer med familien, skulle ende på siden ligesom den rigtige Batcycle.

Er du en af de som synes det er hyggeligt at sidde og pusle med sådanne samlesæt, så kan du se nærmere på den nært forestående model fra LEGO på producentens hjemmeside via linket her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start