Iskold AGV Pista GP RR 23M Limited Mono Ghiaccio - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Iskold AGV Pista GP RR 23M Limited Mono Ghiaccio

Det koster en pæn skilling, at være lidt mere cool and alle de andre.
CO
17/02-2024 kl. 10:18

Hvis man går efter toppen af poppen indenfor motorcykler eller udstyr, og gerne vil være lidt ekstra cool, så er det typisk ikke specielt billigt.
Det gør sig også gældende for den eksklusiv styrthjelm AGV PISTA GP RR E2206 DOT – 23M LIMITED MONO GHIACCIO.

MagaCin’s læsere er gennem de sidste 10 år flere gange stødt på navnet AGV Pista GP, hvor den eksklusive styrthjelm fra den italienske hjelmproducent blandt andet har optrådt i Ny topklasse fra AGV, og efterfølgende i udgaven med tilføjelsen RR listede sig ind i Fede FIM godkendte styrthjelme, som gik hen og blev optakten til Unboxing: AGV Pista GP RR samt test af styrthjelmen.

I ovenstående artikler kan du læse alt der er værd at vide om Valentino Rossi forhistorien med AGV Pista GP samt om efterfølgeren AGV Pista GP RR – herunder at AGV Pista GP RR ikke er specielt billig – og i 2022 lancerede AGV den eksklusive 75-års jubilæumsudgave AGV Pista GP RR ece-DOT Limited Edition – Anno 75, som blev fremstillet i et begrænset oplag på 1947 eksemplarer.

Nåede du ikke at sikre dig et eksemplar af den eksklusive ECE 22.06 godkendte og FIM homologerede jubilæumsudgave, så er det måske værd at vide, at AGV i de kolde vintermåneder introducerede endnu en såkaldt Limited Edition, som er lidt mere cool end de andre udgaver.
Nemlig AGV Pista GP RR 23M Limited Mono Ghiaccio – Ghiaccio er italiensk for is – som adskiller sig fra de andre versioner med blandt andet hvide ventilationsåbninger, og den lette kulfiber hjelmskal udsmykket med sølv-metalic-grøn finish samt magenta iridium PRO Spoiler og magenta optical class 1 Ultravision visir.
Det fremgår dog ikke af beskrivelsen, om føreren med netop denne hjem har endnu bedre mulighed for at bevare det kølige overblik.

AGV Pista GP RR er vitterligt en rigtig fed styrthjelm, som benyttes af et bredt udvalg af højt profilerede professionelle racerkørere.
Men hvis man gerne vil skille sig ud fra mængden og være lidt ekstra cool, så er AGV Pista GP RR Ghiaccio en mulighed, som dog er langt fra billig.

Det fremgår af denne side på AGV’s website, hvor man kan læse mere om den endnu mere pebrede specialudgave af AGV Pista GP RR, som måske grundet inflationen koster 15 Euro mere end 75-års jubilæumsudgaven, og altså dræner kontoen for € 1.815,- eller trettentusindefemhundredeogtredive danske kroner og en tiøre, når styrthjelmen smides i indkøbskurven.

AGV Pista GP RR kan dog fås fra € 1430,- hvilket svarer til kr. 10.660,-.
Så fornøjelsen af at være lidt mere cool iført en AGV Pista GP RR koster altså kr. 2.870,- ekstra.

Se denne oversigt over de forskellige udgaver af AGV Pista GP RR, og eventuelt også videoen nedenfor, der handler om AGV’s besættelse af perfektion i forbindelse med AGV Pista GP RR.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start