2021 Indian Motorcycle Prisliste - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

2021 Indian Motorcycle Prisliste

Afsløringer, ballademager, racerløb, fællesskab, historie, ny Indian butik på Sjælland og prisliste
CO
19/03-2021 kl. 06:00

Går du med seriøse overvejelser om at udskifte kværnen med en model fra amerikanske Indian Motorcycle, eller tilføje en model fra mærket til samlingen af motorcykler, så vil du måske gerne vide, hvad de enkelte modeller koster.
Og så er det jo meget bekvemt, at du ikke behøver at lede efter en fuld dansk 2021 Indian prisoversigt.
For den finder du meget bekvemt nederst i artiklen.

Priserne spænder bredt
I 2021 Indian prislisten finde du priser i spændet kr. 194.995,- for en Indian Scout Sixty til mærkets dyreste model, som er en Indian Roadmaster 116 ICON prissat til kr. 584.995,-
Men du kan faktisk finde billigere nye indianere, hvis du er lidt vaks.
For et hurtigt pristjek på en autoriseret forhandlers annonce på 123.mc.dk afslører, at en ny Indian FTR 1200 kan købes fra kr. 174.999,-
En model vi var ret begejstrede for, da vi prøvekørte modellen i 2019.
Og som også efterlod et særdeles positivt indtryk, da vi senest prøvekørte Hooligan udgaven i efteråret 2020.

Den nye 2022 Indian FTR 1200 er udstyret med 17″ hjul og gadeorienterede dæk, men hvis Indian’s Hooligan ikke lige er noget for dig, og du er mere til cruisere – men stadig ønsker power og performance – så kast endelig et blik på Indian Challenger med den 121hk stærke Power Plus 108 motor.
Modellen der utilsigtet blev afsløret på lækket video samt fotograferet iført camouflage allerede midt på sommeren i 2019, og som blev officielt præsenteret nogle måneder senere.

En rigtig interessant model fra Indian, der faktisk også gik hen og rendte med sejren ved det fuldstændig vanvittige King of The Baggers race på Laguna Seca i Oktober måned 2020.

En model der var så spændende, at vi simpelthen ikke kunne vente på bedre vejr inden vi prøvekørte den.
Det fik vi mulighed for ad flere omgange. Blandt andet da MagaCins udsendte under et besøg hos Jensens Motorcykler i Horsens blev udnævnt til indianere for en dag.

Derudover lykkedes det heldigvis også, at snige os til en lille prøvekørsel i en tid, hvor langt de fleste danske motorcykler er parkeret for vinteren.
Ikke de mest optimale vejrmæssige betingelser, men det blev alligevel til nogle herlige timer i selskab med udfordreren der erobrede tronen.

De to ovennævnte indianere er blot et lille udpluk af modellerne, som lagerføres i Danmark i 2021.
Dem kan du se – og nogle af dem også prøvekøre – hos Jensens motorcykler i Horsens som MagaCin besøgte omkring årsskiftet.
Både for at snuse lidt rundt i lokalerne, for at se hvilke modeller forhandleren lagerfører, og for at høre hvordan sådan en Indian lyder med næsten fri udblæsning.
Og så var det ret interessant at høre ejeren Brian Jensens holdning til, hvorfor mærkets popularitet er støt stigende i Danmark.

Jensen Motorcykler i Horsens lagerfører som du så i videoen næsten alle mærkets modeller, og i prislisten nederst finder du ikke mindre end 48 eksempler.
Bor du på Sjælland, så behøver du faktisk ikke krydse broer for at besøge en Indian forhandler.
For som du kunne læse her på MagaCin, har en nyetableret Indian forhandler i Farum for ganske nylig gjort sin entre.
Så her er der altså også mulighed for, at få en kop kaffe imens et udvalg af forskellige Indian modeller nærstuderes.
Vi besøgte Tom tidligere på året til en snak om motorcykler, og for at få mere at vide om den nye Indian butik på Sjælland.

Cool nok at det historiske amerikanske brand er genrejst og har vundet solidt fodfæste i Danmark, og at der i år er føjet en ny forhandler til.
Lige nedenunder finder du den danske 2021 prisliste for Indian Motorcycle.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start