Video: Indian Challenger - nyheden officielt præsenteret
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Indian Challenger – nyheden officielt præsenteret

3 nye modeller er allerede på Indians hjemmeside
CO
30/10-2019 kl. 07:10

Som du har set her på siden den senere tid, har en lang række motorcykelproducenter travlt med at frigive teasere for kommende modeller forud for mc-messen EICMA i næste uge.

Den opskrift følger man ikke helt så nøje hos amerikanske Indian Motorcycle. En privat optaget video der indeholdt en kommende nyhed er ganske vist tidligere er lækket, og Indian har også selv for ganske nylig frigav information om den nye Power Plus 108 motor. Men derudover har det været sparsomt med officielle informationer.

Det er alment kendt, at den nye 121hk stærke Power Plus 108 motor skulle finde vej til en ny model ved navn Indian Challenger, og her på redaktionen var forventningen, at modellen ville blive afsløret under stor hurlumhej ved EICMA.

Sådan gik det imidlertid ikke, for Indian har såmænd allerede uden de store armbevægelser officielt afsløret nyheden for en lille lukket kreds, og tre nye Challenger modeller er allerede tilføjet modelprogrammet på producentens hjemmeside. Interesserede kan således nu se billeder, blive informeret om specifikationer, og finde ud af hvad de enkelte modeller koster i USA.

Power Plus 108 motoren har fundet vej til tre modeller, hvor basis modellen ganske enkelt hedder Indian Challenger, en dyrere version der er holdt helt i sort hedder Indian Challenger Dark Horse, og den mest eksklusive version har fået navnet Indian Challenger Limited. Tre modeller der lanceres under overskriften The Ultimate American V-Twin Bagger.

Se den ny Indian Challenger præsenteret i videoen herunder.

Indian Motorcycle har forberedt sig godt på præsentationen af de nye modeller, for producenten har faktisk også allerede frigivet en video, hvor Challengeren cruiser ud af highway'en, og der fortælles om en række features.

Og hvis du synes den nye Indian Challenger er fed nok men lige mangler det der lidt ekstra, så har Indian også allerede forberedt en video, hvor du præsenteres for noget af det originale ekstraudstyr.

En lidt uventet manøvre fra den amerikanske producent, men på trods af bagholdsangrebet glæder vi os stadig til at se, røre ved og sidde på nyhederne i Milano i næste uge.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start