Tyske forårsmesser aflyst - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tyske forårsmesser aflyst

To af Tysklands forårsmesser er aflyst.
Steffen F. Olesen
13/12-2022 kl. 10:41

Det er uden tvivl super fedt at springe ombord på et fly og suse afsted mod internationale motorcykeludstillinger. Men nogle vil nok også kunne nikke genkendende til, at der er noget helt specielt over at deltage i danske arrangementer, som man bare ikke finder andre steder.

Herhjemme har vi gennem årene set en del forskellige udstillinger og messer, hvor Herning og Lokomotivværkstedet utvivlsomt har bragt smil på mange tusinde passionerede motorcyklisters læber. Men måske husker du også messen i Roskilde tilbage i 2016, som ganske vist var lidt kølig, men alligevel fint besøgt.
Det samme gjorde sig gældende i Marselisborghallen året før, hvor arrangørerne drømte om et besøgstal på 3.500 til 4.000 gæster, men blev glædeligt overrasket over den enorme interesse, som skubbede besøgstallet et godt stykke derover.

Kan man undvære den danske hygge, men samtidig ikke overskue at vende kursen mod eksempelvis Italien for at savle over sæsonens frækkeste modeller, så har de tyske forårsmesser for nogle været et hit. Men der er endnu ikke kommet helt gang i hjulene syd for grænsen.

Aflysninger i Hessen og Berlin
Ifølge motorradmessen.de må folket, på trods af god handlelyst, efter tre års Corona-pause og omkring ti udsættelser eller aflysninger af messer, se i øjnene, at tiden endnu ikke er inde til at slå dørene op igen.

Grunden til dette skal angiveligt findes i alt lige fra forstyrrelser i forsyningskæden og utilstrækkelig bemanding til inflationen og den politiske situation.
Men også dette års besøgstal spiller en stor rolle; for da man, efter lange og svære forhandlinger mellem alle involverede, formåede igen at stable arrangementer på benene efter pandemien, var besøgstallet ved messerne i Hessen og Berlin området 50% mindre end forventet.

Arrangører samt udstillere mener, at en sådan messe skal afspejle et vist tværsnit af branchen, og tilbyde besøgende den bedste mulighed for at undersøge og sammenligne modellerne under samme tag. Og da dette angiveligt ikke kan lade sig gøre til foråret har man simpelthen valgt, at aflyse arrangementerne i både Hessen (IMA) og Berlin (BMT).

Anderledes ser det til gengæld ud for messen i Hamborg, der efter alt at dømme bliver afholdt som planlagt.
Men her på MagaCin opfordrer vi naturligvis til, at man i dagene 3. til 5. februar lægger vejen forbi Messecenter Herning, og får en sludder med de danske forhandlere og importører.

Ses vi i Herning?

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start