Over 5.000 besøgte Dansk Motorcykeludstilling 2015
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Udstillingen blev totalt overrendt

Langt over 5.000 besøgte Dansk Motorcykeludstilling 2015
Webmaster
01/03-2015 kl. 20:30

Ca. 5.500 valgte at gæste Dansk Motorcykeludstilling 2015. Et tal der kunne have været langt højere hvis Marselisborghallens kapacitet ville tillade det. Desværre valgte flere gæster nemlig at droppe udstillingen grundet en voldsom lang indgangskø lørdag mellem 10.00 og 14.30.

Den store tilslutning kom totalt bag på arrangørene. Arrangørteamet drømte om 3.500-4.000 gæster. Et tal der altså endte ca. 50% højere, og derfor betød kødannelse ved indgangen. De seneste år har motorcykeludstillinger ikke tiltrukket mange gæster, men det er åbenbart nye tider for den slags arrangementer.

Belært af lørdagens lange kø, blev medarbejdere sendt ud til de ventende i køen om søndagen, der heldigvis var meget kortere end om lørdagen, med kaffe til de voksne og slik til børnene. På den måde blev ventetiden udholdelig.

Flere af de danske medier gæstede også Dansk Motorcykeludstilling 2015.

Her kan Jyllandspostens indtryk læses: jp.dk

Her kan Aarhus Stiftstidendes indtryk læses: stiften.dk

Blandt gæsterne der besøgte udstillingen, og overlevede køen, var tilfredsheden i top. Mange var overrasket over de mange nyheder, og det flotte setup, trods den begrænsede plads. Nogle savnede dog billige tilbud, trods det fakta at denne udstilling netop var annonceret som udstilling uden salg. Information om den manglende salgsmulighed bør derfor beskrives bedre i fremtiden.

Arrangørteamet har fået blod på tanden, og er allerede nu i tænkeboks omkring Dansk Motorcykeludstilling 2016. Men da bliver det med min. 50% mere kapacitet, og min. 50% mere plads til udstillere.

Arrangørteamet vil gerne takke de mange gæster der udholdte ventetiden i køen, og forhåbentlig fik en dejlig dag på opleveren.

Del med en ven

0 personer snakker om “Udstillingen blev totalt overrendt

 1. Efter en kø på 1½ time kom vi til indgangen hvor de så tog 75 kr i stedet for de 50 kr som de hade skrivet på indbydlsen så efter min mening så får de en tommel ned af og 0 stjerner her fra

 2. Det var 123mc.dk/Magacin.dk der stod for arrangementet, at der på en anden mc hjemmeside stod at indgangen kostede 50 kr. kan man ikke bebrejde arrangørerne for. Eller??

  Og jeg ved flere fejllæste "indbydelsen" fra 123.dk/magacin.dk, hvori der stod EFTER kl. 16 lørdag og kl. 14 søndag kostede indgangen 50 kr.

  Og helt ærligt kan 25 kr. virkelig ødelægge humøret så meget at det giver tommel ned og ingen stjerner, for at se en flot udstilling der KUN kostede 75 kr. at komme ind og se !!!

  Hilsen en af de glade "billetpiger" ……

 3. Små slag bamsefar. Skal der virkelig ikke mere til end 25 kr til at vende tommelfingeren ned af?? Desuden så var det kendt på forhånd at prisen ville stige om eftermiddagen.

  Men ellers en udmærket udstilling bare synd at der ikke vare mere plads i marselisborg hallen

 4. Vi kørte fra Dragør de 300 km. til Marselisborg og stillede os op i den meget lange kø ved 12 tiden, vi havde stået der i ca.20 min og var så småt begyndt at fryse lidt, så da vi hørt at flere havde stået 1,5 time for at komme ind i den meget lille hal blev vi enige om at køre hjem igen, surt efter 300 km. i bil.
  Så det er bestemt også Tommel ned herfra.

 5. Jeg syndes det var modigt af 123 Mc at stable en udstilling på benene som man reelt ikke viste om der var besøgende nok til så det kunne løbe rundt GODT AT de har mod til at gøre kunststykket efter igen neste år ,,,,, og så endda med al den negative plader som de kære mc ister kan finde på at skrive
  (hvad havde i forstillet jer når der ikke var andre der kunne få det til at løbe rundt? Sådan i bagklogskabens lys Herfra godt gået gutter på med vanten igen neste år en glad besøgende der endda godt vil af med 200 kr. neste år

Skriv et svar

Giver børn en ny start