En helt fantastisk motorcykeludstilling 2018 i KBH
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

En helt fantastisk udstilling

Lutter glade ansigter, og stor motorcykel entusiasme prægede motorcykeludstillingen i København
Webmaster
26/02-2018 kl. 16:30

Det var et gevaldigt løft man oplevede på motorcykeludstillingen anno 2018 i København, kontra seneste års forhandlerudstilling på selvsamme lokation.

Det var tydeligt at det i år var Motorcykel Importør Foreningen (MIF) der kom med standene. Det betød alle mærker der kan købes i Danmark var talstærkt repræsenteret. Det betød også stærkere økonomi, så standpladserne var større, hvilket gav væsentlig bedre plads mellem de udstillede maskiner. Bedre plads betyder bedre mulighed for at beundre drømmemaskinen.

Et godt træk arrangørene havde endnu en hal til udstillingen i 2018. Det er bare federe når pladsen er rigelig.

Det var også tydelig at Lokomotivværkstedet har lært lektien. I år var der god plads i resturanterne, og langt mere lækker mad at vælge i mellem, og de mange ekstra toiletter betød den brugte fadøl kunne sendes ud straks man lystede. Fedt. Sådan bør det være.

Og så var der kassesystemet. Sidste års katastrofe med lange køer og ventetid, var helt væk her i 2018. Ingen kø ved kasserne, resulterede i direkte indgang for alle.

Dem der har de mest positive briller på efter udstillingen må være importørene. Alle melder de om positive gæster på udstillingen, med lyst til de tohjulede, hvilket lover godt for 2018 motorcykelsæsonen i Danmark. Det kunne jo være sjovt hvis vi ca. 100.000 danske motorcyklister kunne blive til endnu flere.

Her er et par kommentarer fra udstillingens Facebook side.:

Mikael Madsen

Super udstilling. Nok den bedste udstilling I Danmark indtil nu. Tak til initiativtagerne og alle udstillerne. Nu glæder vi os bare til foråret 🙂 

Mikael Sylvestersen

Troede ikke det interesserede mig, tog bare med som fyld. Men jeg må sige jeg havde en super dag, med masser af gode indtryk. Jeg kommer formentlig igen.

Peter L. Kristiansen

Fed udstilling et must for alle der kører MC – go go go

TV2 var forbi både fredag under opbygning og lørdag ved udstillingen. Disse klip kan ses her:

Ny krydser vi bare fingre for de gider gentage udstillingen i 2019.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start