Træf for kvinder i weekenden - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Træf for kvinder i weekenden

3,0 Nyborg meet up kun for kvinder 27. August
CO
23/08-2022 kl. 14:42

Er du kvindelig motorcyklist, og ønsker at bruge den kommende weekend i selskab med ligesindede, så er der mulighed for at møde en masse andre kvindelige motorcyklister i den kommende weekend på Fyn.
Det kan du ved et arrangement eksklusivt for kvindelige motorcyklister, som løber af stablen Lørdag d. 27. August kl. 11.30-12.30 i Nyborg, og hvor kursen efterfølgende lægges mod MC-Campfyn.
Se links til yderligere information længere nede i artiklen.

Dette meet up er for kvinder der deler samme interesse for mc’er. Der er forskellige opsamlings steder i hele Danmark og derfor mulighed for at følges med andre til endestationen 
Dette er 3. Udgave og denne gang er det på Fyn.
Så har vi haft 3 meet ups i alt. Esbjerg ( Jylland ) Skælskør ( Sjælland ) og Svendborg ( Fyn )
Dette meet up er for at dele sin passion sammen med andre mc ladys.

Sådan lyder beskrivelsen af arrangementet på Facebook begivenheden 3,0 Nyborg meet up kun for kvinder, som også på denne side udspecificerer en lang række mødesteder, hvor deltagere forud for weekendens arrangement mødes i Esbjerg, Vojens, Slagelse, Munkholm, Hvidovre, Ølgod, Vejle, Middelfart, Nykøbing Falster, Næstved, Djursland, Odense, Faaborg og Svendborg.

Flere kvinder kører mc
Flere kvinder end nogensinde før kører mc både i udlandet og i Danmark, og det har fanget mediernes opmærksomhed.
Vi kan eksempelvis nævne artikler som Saudi Arabiske kvinder på Harley-Davidson, Flere kvinder kører mc, Kvinderne kommer i fuld firspring, og Dansk Rally Cat på nye eventyr som nogle få eksempler på artikler med kvindelige motorcyklister på MagaCin, men vi kunne først også først på året fortælle historien om, at kvindelige motorcyklister havde planer om at slå verdensrekorden for flest deltagere ved et træf for kvindelige motorcyklister.

Den tidligere rekord lød på 1.312 deltagere, og som du kan se i videoen under dette afsnit, blev rekorden eftertrykkeligt slået ved World’s Largest Female Biker Meet – 2022, hvor man registrerede 1549 deltagere.
Vi har opstøvet en video fra årets World’s Largest Female Biker Meet – 2022, og uagtet der også optræder en del mænd i videoen – samt en del promovering fra medarrangøren Triumph Motorcycles – så hygger de kvindelige deltagere der optræder i videoen sig tydeligvis.
Derudover får vi i slutningen af videoen bekræftet, at kvinderne nu er noteret for en ny verdensrekord.

International Female Ride Day som du blandt andet kan læse mere om på Motoress.com blev afviklet 7. Maj 2022 med stort globalt deltagerantal, og ved det nyligt gennemførte World’s Largest Female Biker Meet – 2022 lykkedes det altså at sætte ny verdensrekord.
Så stort opslået er det danske arrangement knap nok.
Men det afvikles til gengæld i modsætning til World’s Largest Female Biker Meet – 2022 indenfor landets grænser, så deltagelse bliver langt lettere.

Over hundrede deltagere
109 kvinder har i skrivende stund registreret sig som deltagere ved den kommende weekends arrangement, og 207 har foreløbig udtrykt interesse.
Det er tal som formentlig vil øges i de kommende dage, i hvert fald hvis landets kvindelige motorcyklister følger opfordringen fra arrangøren Louise Berth.

Weekendens arrangement er i vores optik et super fedt initiativ, og vi følger gerne Louise’s opfordring til at dele initiativtagerens opslag på sociale medier.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start