International Female Ride Day 7. Maj - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

International Female Ride Day 7. Maj

Det er 16. gang kvindelige motorcyklister fra hele verden deltager i International Female Ride Day
Steffen Olesen
30/04-2022 kl. 08:06

Hvis du er kvindelig motorcyklist, og ikke har lagt planer for Lørdag d. 7. Maj, så er der faktisk en glimrende anledning til at kravle ombord i motorcyklens sæde 7. Maj.
For om lige præcis en uge afvikles 2022 International Female Ride Day.

Flere kvinder kører motorcykel
Vi bliver flere og flere og Der bliver flere af os er overskrifter fra to af MagaCin’s artikler fra henholdsvis 2017 og 2019, som beskriver, at antallet af danske motorcykler gennem en del år har været stigende.
Men glæden ved at køre motorcykel er heldigvis ikke forbeholdt mænd, antallet af kvindelige motorcyklister i Danmark er støt stigende, og stadigt flere kvinder brillerer på to hjul i motorsportens verden.
Som eksempelvis kørerne fra Danish Rally Cats du blandt andet kan læse om i artiklerne Danish Rally Cats – Den rigtige vej til Dakar! og Dansk Rally Cat på nye eventyr.
Og helt tilbage i 2018 kunne MagaCin i artiklen Flere kvinder kører mc viderebringe den positive oplysning, at antallet af kvinder der havde indregistreret en motorcykel var 255% højere 5 år siden tidligere.

Det er altså langt fra nogen frisk nyhed, at kvinder i stigende grad selv kører motorcykel, og her til lands har det smukke køn efterhånden også etableret en række grupper udelukkende for kvindelige motorcyklister, som eksempelvis Oktana MC.
Derudover er kvindelige motorcyklister slet ikke så ringe endda til at skabe opmærksomhed og stable arrangementer på benene, som eksempelvis da kvinderne i 2019 planlagde at slå mændenes rekord med flest deltagere i en fælles burnout.
Det krævede at mere end 300 kvinder samtidig skulle lave en burnout på deres motorcykel, men det er et forsvindende lille antal deltagere sammenlignet med antallet af deltagere i International Female Ride Day, der i år afvikles for 16. gang.

Ved International Female Ride Day samles deltagerne ikke på en specifik lokation, men hopper bare på deres motorcykler hvor end i verden man befinder sig, med det formål at rejse opmærksomhed om kvindelige motorcyklister samt motorsportsudøvere.
Det er sgu da både et fedt koncept og samtidig en fin forklaring på, hvorfor man absolut må ud at køre på motorcykel den dag.

Kvindelige motorcykelentusiaster
Læs mere om arrangementet på Motoress.com, som er et website for kvindelige motorcykelentusiaster, der i øvrigt også byder på en masse andet spændende indhold end International Female Ride Day.
Og husk nu at sætte kryds i kalenderen 7. Maj, der som nævnt i indledningen er på Lørdag i den kommende weekend.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start