Kvinder vil slå mænd - lægger op til ny verdensrekord
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kvinder vil slå mænd

Mændenes verdensrekord kan falde
Steffen Olesen
10/05-2019 kl. 00:01

I disse MeeToo tider, kommer det nok som lidt af en overraskelse, at nogle kvinder tager skeen i den anden hånd, og godt kan finde på at slå mænd. Men det er der faktisk nogle kvinder der godt kunne hitte på.

For nu vil en gruppe kvinder nemlig slå mændende i disciplinen “flest personer der laver burnout på samme tid”.

Det er vist efterhånden gået op for de fleste, at det smukke køn ikke længere vil nøjes med at sidde bagpå når vi kører mc. Du husker måske artiklen flere kvinder kører mc her på siden, der fortalte om en 255% stigning i antallet af kvindelige danske motorcyklister på blot 5 år.

Men det er ikke kun her til lands vi ser tendensen, for i mange andre nationer ser man også en voldsom vækst i antallet af kvindelige motorcyklister.

Kvinderne vil selv, de er handlekraftige og vi har de senere år set en række super-cool initiativer samt imponerende præstationer.

Se bare de arabiske kvinder der dannede et nyt Ladies of Harley chapter i Riyadh, og du har vel bemærket WRWR der for kort tid siden besøgte Danmark? Kender du ikke til Women Riders World Relay, så kan du læse mere i artiklen Kvinder på MC forenes globalt.

Og til dem der stiller sig lidt tvivlende overfor om pigerne overhovedet kan finde ud af at køre på motorcykel, kan vi eksempelvis henvise til Ana Carrasco. Den 21 årige spanier der sidste år besejrede sine mandlige konkurrenter, og rendte med en VM titel i World Supersport 300 klassen.

Det er sgu fedt nok at pigerne vil køre på motorcykel på lige fod med drengene, og vi glæder os faktisk også til at se den 22 årige spanske racerkører Maria Herrera give den seriøst gas, når hun udfordrer knægtene som fultids-proff. i både 600 supersport og Moto-E klassen i 2019.

Der er altså fuld knald på pigerne, og nu har de sørme også besluttet sig for at slå mændenes Guiness World Rekord fra 2015, hvor 300 personer på samme tid lavede en gigantisk dækbrænder.

Se viden herunder hvor mændende hiver rekorden i hus.

En gruppe kvindelige motorcylister ved navn Dollz By Dezign – hjemmeside herFacebook gruppe her, inviterer nemlig kvindelige motorcyklister til at slå mændendes rekord.

Projektet der er tilrettelagt i samarbejde med advokatfirmaet Pace Law er planlagt til at rende af stablen d. 6. Juli 2019 i Smith Falls – Ontario i Canada.

Som du så på FB siden, har 319 allerede tilmeldt sig projektet, og mere end 1300 har markeret sig som interesserede.

Læs mere om Ride Rendezvous projektet her.


Pigerne planlægger at slå rekorden med manér, og satser på at få mindst 400 deltagere ved den fælles dækbrænder.

Et frisk initiativ af tøserne, og skulle du som kvindelig motorcyklist også gå med en lille skjult lyst til at slå mændende, så kan du tilmelde dig via linket her.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start