International Female Ride Day 6. Maj - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

International Female Ride Day 6. Maj

Årets udgave af IFRD er det 17. i rækken, og får deltagelse fra kvindelige motorcyklister i mere end 120 lande
CO
30/04-2023 kl. 11:08

Sidste år blev den 16. udgave af International Female Ride Day afviklet 7. Maj, da arrangementet traditionelt gennem mange år er blevet afviklet den først lørdag i Maj måned.
Det sker også i år, hvor man forventer deltagelse af kvindelige motorcyklister fra mere end 120 forskellige lande.

Ved International Female Ride Day samles deltagerne ikke nødvendigvis på en specifik lokation, men kan også bare vælge at hoppe på deres motorcykler, hvor end i verden de befinder sig, med det formål at rejse opmærksomhed om kvindelige motorcyklister samt kvindelige motorsportsudøvere på to hjul.
Det er både et fedt koncept og samtidig en rigtig fin grund til, at man absolut må ud at køre motorcykel den dag.
I år afvikles den globale fælleskørsel for kvindelige motorcyklister lørdag d. 6 Maj, altså midt i danskernes traditionelle St. Bededagsferie, der må siges at have fået en del omtale i den senere tid.
Måske endda så meget omtale, at 2023 International Female Rider Day eller IFRD er røget lidt i baggrunden.

Men hvis du er kvindelig motorcyklist, og ikke har lagt planer for lige præcis Lørdag d. 6. Maj, så er der altså en glimrende anledning til at kravle ombord i motorcyklens sæde og fyre op under kedlerne på lige præcis den dato, og meget gerne i selskab med andre kvindelige motorcyklister.
For det er i den kommende weekend, at kvindelige motorcyklister fra hele verden har mulighed for at deltage i den 17. udgave af International Female Ride Day.
Et globalt event, hvor det vigtigste er glæden ved at køre motorcykel.


Læs mere om International Female Ride Day og arrangementets historie på denne side.
Og se også videoen 2020 International Female Ride Day, der både fortæller om diversitet og et verdensomspændende fællesskab.

Yderligere information
Læs eventuelt også om andet end arrangementet på Motoress.com, som er et website for kvindelige motorcykelentusiaster, der i øvrigt også byder på en masse andet interessant indhold end International Female Ride Day.
I denne sektion på Motoress.com findes gode råd til hvordan man finder ligesindede, og blandt andet opfordres til at følge denne Facebook gruppe, som i skrivende stund har hele 27.000 følgere.

Husk nu at sætte kryds i kalenderen 6. Maj, hvis du også ønsker at deltage i det verdensomspændende event.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start