Klar til tusser og tohjulere i Fængslet? - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Klar til tusser og tohjulere i Fængslet?

Den 18. til 20. maj slår Fængslet i Horsens endnu en gang dørene op.
Steffen F. Olesen
27/04-2023 kl. 06:02

I år er det syvende gang at den efterhånden verdensberømte tattoofestival, Prison Ink, indtager Fængslet i Horsens, og afviklingen sker i Kristi Himmelfartsferien fra den 18. til den 20. maj.

Slå til og få din drømmetatovering lyder det fra arrangøren
Prison Ink har ifølge arrangøren etableret sig som en af de mest prestigefyldte og vigtigste internationale tattoo conventions i verden.

Prison Inks deltagende tatovører sidder klar til at tatovere “ofrene” i tre dage i den nye og imponerende Vestsalen, hvor alle konkurrencer også bliver afholdt.
Der vil være hele 14 tattookonkurrencer i løbet af de tre dage, hvor de bedste tatoveringer kåres og tatovørerne stiller op og kæmper om at vinde de prestigefyldte awards, og det hele bliver styret fra scenen af festivalens vært og Pin-up model Kristine Kold, der startede sidste år.

Men der er meget mere at opleve end blækklatter og smilende Pin-up modeller, da der på udearealerne spilles op til dans, serveres street food og drinks, og udføres street art af forskellig genre, herunder graffiti udført af ti professionelle kunstnere, og skates på den til eventet opstillede bane.
Og nu til det vigtige…

Træf for motorcyklister
Vanen tro bliver porten slået op lørdag den 20. maj for motorcyklister, som får mulighed for at parkere sit kæreste eje inden for fængslets mure, og herved deltage i Prison Ink Bike Meet fra kl. 11-23, som sædvanligvis sker under fornemmelser af højt humør og god stemning blandt ligesindede.

Møder man op på motorcykel er indgangsprisen 100 danske kroner, og kommer du på gåben må du slippe en 50’er mere.

Samme dag afvikles også træf for amerikanerbiler på plænen foran Fængslet, arrangeret af Low Rider Horsens, som har været samarbejdspartner siden festivalen åbnede for første gang i 2015, og på Kristi Himmelfartsdag indtager Puch-klubber fra hele landet gården med knallerter fra før 1985.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start