Flot tilslutning til åbning af Bakken - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Flot tilslutning til åbning af Bakken

Kan du spotte dig selv i videoen?
CO
04/04-2023 kl. 02:48

Motorcykelsæsonen er officielt skudt i gang for mange danske motorcyklister, køretøjerne er klargjort og poleret, Rådet for Sikker Trafik har allerede været på banen med en håndfuld gode råd til motorcyklister, og mange har nu deltaget i et af årets første arrangementer.

Motorcykelkaravanen med destination Dyrehavsbakken blev nemlig sat i gang fredag d. 31 Marts kl. 19.00, og der var lige som i 2022 også i år et rigtig flot fremmøde af danske motorcyklister.
Det fremgår blandt andet af Københavns Politi’s opslag på sociale medier, hvor etaten på dagen informerede om, at der var forsamlet så mange motorcykler på Nørrebrogade, at politiets udsendte havde spærret gaden af fra Nørrebros Runddel til Nørrebro station.

Det nøjagtige antal af fremmødte motorcyklister kendes ikke i skrivende stund, men Facebookgruppen Motorcykeloptoget på Bakken delte på dagen en video skudt af Henrik Vejgaard, som viser de mange motorcyklister defilere forbi kameraets linse.
Se om du kan spotte dig selv eller nogen du kender i videoen.

Årets bakkeåbning blev altså også i år en stor succes, og dermed en understregning af, at danskerne stadig er vilde med motorcykler.
Det er lækkert at se, og vi ser frem til en herlig sæson, med endnu flere muligheder for at finde fælles fodslag.
Et arrangement som åbning af Bakken fylder lidt i gadebilledet, så det er vel egentlig også på sin plads, at rette en tak til det danske politi for den traditionelle assistance på dagen.
Tak for hjælpen gutter.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start