Datoer for 2024 Intermot fastlagt - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Datoer for 2024 Intermot fastlagt

Intermot indvarsler en ny æra med et årligt tilbagevendende arrangement.
CO
21/01-2024 kl. 06:07

Den enorme internationale mc-messe EICMA ved Milano i Italien er altid et besøg værd, for her får interesserede via massevis af udstillere fra motorcykelbranchen fuld valuta for pengene.
MagaCin var som traditionen byder også i 2023 et smut forbi EICMA, og fik som sædvanlig stykket noget video sammen.

Men kan det virkelig passe, at man er nødt til at rejse helt til Italien for at besøge en rigtig stor og pompøs mc-messe eller motorcykeludstilling?
Nej det behøver man ikke nødvendigvis.

I nationalt regi har vi som bekendt Motorshow Life on wheels i MCH Messecenter Herning, der afvikles i den kommende weekend.
Men søger man endnu større rammer og et kig på næste års modeller, så vender Intermot i Köln tilbage i et nyt format sidst på året.
Det fortæller arrangøren både i en nylig rundsendt pressemeddelelse, og via opslag på sociale medier.

Intermot er nu som det fremgår af opslaget herover tilbage med et nyt koncept, hvor arrangementet fra 2024 afvikles som en årlig event.
Og som et lille eksempel kan de knap 600 kilometer fra Padborg til Köln ifølge Google Maps tilbagelægges på omkring 6 timer.
Men er det virkelig værd at køre efter?
Se videoen under dette afsnit fra 2022 Intermot.

Videoen herover er tydeligvis skudt uden den store trængsel af besøgende.
Men hvis Intermot skulle være en ukendt størrelse for nogle, så kan oplysningen om, at Intermot i 2016 slog rekord med 220.000 besøgende formentlig give et indtryk af størrelsesordenen.

Det har MagaCin’s udsendte blandt andet førstehåndskendskab til, fra dengang vi var forbi Intermot i 2012, mængede os med det rekordstore antal besøgende i 2016, og i 2018 fik strikket en video strikket en video sammen fra den store mc-messe.
Vi har altid hygget os gevaldigt på Intermot.

Der blev dog for få år siden lidt usikkerhed vedrørende den stort opslåede tyske mc-messe, da BMW meldte afbud til Intermot i 2020, og arrangøren nogle måneder senere helt aflyste Intermot.
I 2022 så vi imidlertid fødslen af et opdateret og digitaliseret 2022 Intermot, og i 2024 får konceptet altså endnu en overhaling.

Det fremgår nemlig af denne pressemeddelelse, at Intermot i 2024 indleder en ny æra, og fremover afvikles som en årligt tilbagevendende begivenhed på adressen:- Koelnmesse GmbH Messeplatz 1 50679 Cologne Germany.
Det lyder hamrende godt, og både BMW Motorrad Germany, Kawasaki Motors Europe N.V. samt Yamaha Motor Europe N.V har da også allerede på forhånd bekræftet deres deltagelse.

2024 Intermot slår dørene op for de besøgende i dagene 5.-8. December 2024, så der skulle være rigeligt med tid til, at massevis af andre udstillere kan nå at tilmelde sig.
Og ligeledes tilstrækkeligt tid for vi andre til, at rydde en plads i kalenderen i netop de dage.

Lad os bare få nogle flere årligt tilbagevendende mc-messer og motorcykeludstillinger.


Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start