Opdateret og digitaliseret 2022 Intermot med temaer - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Opdateret og digitaliseret 2022 Intermot med temaer

Løbende digitale præsentationer af nye modeller og fysisk messe i efteråret
Steffen Olesen
09/03-2022 kl. 08:34

2022 sæsonen er knap nok indledt for mange motorcyklister, før en af de helt store arrangører af mc-messer melder ud om nye innovative tiltag i forbindelse med efterårets arrangement.

Intermot med ny ambitiøs målsætning
Intermot som afvikles i Köln – Tyskland, i perioden 4.-9. Oktober 2022, har rundsendt en pressemeddelelse, der fortæller om arrangementets nye ambitiøse målsætning, hvor man i et fremtidsorienteret koncept vil kombinere det velkendte med nyudviklede udstillings-segmenter og innovative aktiviteter.
Fokus vil ikke længere være målrettet motorcykelproducenternes præsentationer af nye modeller på selve messen, for Intermot vil nemlig løbende præsentere nyhederne digitalt gennem sommeren, hvor de besøgende efterfølgende kan se modellerne i virkeligheden på den fysiske messe i efteråret.

Godt modtaget af industrien
Intermot lader os derudover i pressemeddelelsen vide, at konceptet er blevet rigtig godt modtaget af motorcykelindustrien, og at mærker som BMW, Honda, Kawasaki, Triumph, Horex, Benelli, KYMCO, F.B. Mondial og Zero har bekræftet deres deltagelse, og at Intermot er på rette spor.

Intermot temaer
Director of INTERMOT Alexander Wolff er i pressemeddelelsen frit oversat citeret for:- “Det nye koncept for Intermot er centreret omkring de tre kernetemaer Innovation, Fællesskab og Livsstil.
Innovation dækker over præsentation af nye motorcykler og nyudviklet tilbehør samt for fremtidens mobilitet og associerede koncept studier.
Fællesskab refererer til motorcyklisternes fællesskab i en forening af Industrien og motorcykelentusiaster, som vi specifikt adresserer med nøgleord som digital, event, ung, international og forretning.
Livsstil er synonymt med passionen for motorcykler og den unikke attitude som er associeret med livet som entusiast

For at sikre at det verdensomspændende fællesskab for motorcyklister ikke går glip af noget, vil vi live-streame præsentationer af nye modeller og andet samt Intermot nyheder”.

Theme Worlds
Kernetemaerne vækkes i følge pressemeddelelsen til live under overskriften WORLD OF INTERMOT i seks såkaldte Theme Worlds.
WORLD OF eNNOVATION, WORLD OF 125ccm, WORLD OF SHOP@INTERMOT, WORLD OF TEST TRACKS, WORLD OF TOURING og WOLRD OF HERITAGE AND CUSTOMIZING.
Vi gætter frejdigt på, at vores læsere selv kan regne ud hvad “tema-verdenerne” dækker over.

Kogt ind til benet
Hvis man lidt frisk koger pressemeddelelsens knap 8.500 tegn ind til benet, står der vel egentlig dybest set, at Intermot i den kommende tid vil være vært for online præsentationer af nye modeller, som efterfølgende kan ses på messen, der fremover er centreret omkring tre forskellige hovedtemaer og seks forskellige undertemaer.

Godt nyt
Om den nye ambitiøse målsætning er godt nyt for den fysiske messe, må vi vente til efteråret med at finde ud af.
Men det bliver da hyggeligt løbende at se nye modeller præsenteret i løbet af året også i Intermot regi.
Og det er da ret godt nyt, at den store mc-messe Intermot i Köln stadig efter planen afvikles i efteråret.
Der må sættes et kryds i kalenderen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start