Åbning af Bakken 2024 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Åbning af Bakken 2024

Foreløbig dato for åbning af Bakken 2024 offentliggjort.
CO
22/09-2023 kl. 06:07

Opdateret: Datoen for åbning af Bakken er som det fremgår af Åbning af Bakken 22. Marts efterfølgende ændret.


Det er ikke længe siden et af efterårets store traditionelle arrangementer for danske motorcyklister blev afviklet, hvor motorcykler i tusindvis lukkede bakken.

Med årets imponerende motorcykeloptog afviklet i god ro og orden kunne man derfor forledes til at tro, at der blev god tid til at trække vejret for Facebookgruppen, MC – Vi åbner og lukker bakken, inden de gik i gang med planlægningen af den lige så traditionelle åbning af Bakken næste år.

Sådan forholder det sig imidlertid ikke… For den påtænkte dato for åbning af Dyrehavsbakken i 2024 er nu allerede fastlagt.
Det oplyser gruppen om i nedenstående opslag, hvor datoen 29. Marts 2024 ligger et par dage tidligere end Åbning af Bakken 2023.
Med så tidlig en udmelding bliver der altså rigtig god tid til, at få planlægningen på plads og datoen flettet ind i kalenderen.

Bemærk dog at der i opslaget herover oplyses om, at datoen ikke er 100% endeligt fastlagt.
Men hvis alt går vel samles motorcyklisterne som sædvanlig på Nørrebrogade, der afspærres fra kl. 16.30, og paradekørslen med politieskorte via Tuborgvej og Strandvejen til Dyrehavsbakken starter kl. 19.00.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start