Hold øje med kalenderen! - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hold øje med kalenderen!

Inden længe tager vi igen hul på en af verdens bedste sportsgrene; nemlig MotoGP!
Steffen F. Olesen
07/07-2020 kl. 05:00

Nu er det snart tid, og vi er flere der glæder os som små børn juleaftens dag. Om små to uger får vi – efter hvad der føles som en evighed – lov til at tage hul på MotoGP sæsonen, og hold da op hvor vi trænger til det!

Corona pandemien fik sat en stopper for stort set alt motorsport på både fire og to hjul; alt lige fra Formel 1 og MotoGP, til noget så lokalt som dansk Roadracing, blev fra den ene dag til den anden lukket ned. Noget vi her på redaktionen tydeligt har kunnet mærke i hverdagen, da vi med kontor på FDM Jyllandsringen – under normale omstændigheder – har fornøjelsen af at arbejde til en symfoni af snurrende motorer i baghaven.

Men nu er der så småt lukket op igen, og såvel som der efterhånden er kommet liv i Jyllandsringen igen, i form af længe ventede kørekurser for motorcyklister, træning og nogle enkelte løbsarrangementer, gør de hårde drenge sig også klar til at give den seriøs gas på racerbanerne verden over, i forhold til en revideret løbskalender.

Helt præcist ser vi først og fremmest frem til weekenden omkring d. 19 Juli, hvor det første MotoGP løb på den nye kalender, afholdes på Circuito de Jerez i Spanien.

Revideret MotoGP kalender

Det bliver især spændende at se hvordan Alex Marquez klarer presset. Under 24 timer efter Honda offentliggjorde at han skulle afløse Lorenzo som havde smidt håndklædet i ringen – ja, faktisk kun otte timer inde i sin MotoGP karriere – præsterede lillebror Marquez at gennemføre sit første styrt på Repsol raceren.
Og ikke nok med at han meget hurtigt skal finde sig til rette på en noget anderledes racer end han er vant til – og som han nærmest ingen mulighed har haft for at træne på op til 2020 sæsonen – må det alt andet lige fylde et sted i hjelmen, at storebror er ottedobbelt verdensmester, og absolut ingen plan har om at opgive tronen; ej heller til sin egen bror.

Sæt kryds i kalenderen, tilføj en alarm i mobilen, eller sig til konen at der sker noget helt særligt den dag; det her må vi ikke gå glip af!

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start