Alex Marquez styrter 8 omgange inde i Honda karriere
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Alex Marquez' første Repsol Honda styrt

Alex Marquez styrter 8 omgange inde i Honda karriere
Steffen F. Olesen
19/11-2019 kl. 14:00

Under 24 timer efter Repsol Honda offentliggjorde at Alex Marquez skal erstatte Jorge Lorenzo næste år, og køre side om side med sin storebror på den titel vindende RC213V Honda, trillede den yngste Marquez ud på Valencia på nakken af 2019-modellen.

Men Moto2-verdensmesteren fik ikke den start på karrieren som man som nyudklækket MotoGP rytter nok håber på, da han efter godt og vel 8 omgange måtte en tur ud i sandkassen. Alex selv er helt uskadt, men maskinen skal nok et smut inden om værkstedet efter den trilletur.

I den anden ende af Repsol Honda går det rigtig godt, da Marc Marquez under post-race træningen lavede en tid på 1:30,752. Det var vel at mærke på den ”gamle” cykel, og Marc er nu sprunget i sadlen på 2020-modellen, og håber på at det gode vejr vil hjælpe ham på vej mod vante omgangstider.

Lillebroderen nåede at lave en tid på 1:35,422 inden sit lille uheld, og selvom det er godt 5 sekunder langsommere end storebroren, er jeg ikke i tvivl om at vi kommer til at se nogle fantastiske løb næste år.

Nu skal det ikke komme til at fremstå sådan, at Alex Marquez ikke kan håndtere sådan en GP-maskine, så for en god ordens skyld får du lige et lille klip af Honda’s testkører Stefan Bradl, der tog en tur på skjoldet i nøjagtig samme sving som Alex.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start