Ny MotoGP kalender - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny MotoGP kalender

13 løbsweekender udvides muligvis til 17
Steffen Olesen
11/06-2020 kl. 13:30

Nu er der godt nyt for vi motorsportsentusiaster, der har lidt under fraværet af racerløb på to hjul. Den ene aflysning efter den anden har ramt roadracing, hvor ikke blot store klassikere som Isle of Man er aflyst, men hvor også WSBK serien samt MotoGP med de aller skarpeste racere er blevet hårdt ramt af udsættelser og aflysninger.

Men nu er der lys for enden af tunnellen, da en helt frisk MotoGP kalender for ganske kort tid siden er blevet offentliggjort.
Det ses både i opslag på sociale medier og på MotoGP’s website.

Det bliver ganske vist en noget anderledes kalender end oprindeligt planlagt, men vi er nok mange der klapper i vores små hænder over, at det igen bliver muligt i det mindste at se ræs på tv.Som du fremgår af kalenderen indledes den reviderede kalender med to arrangementer på Circuito de Jerez – i to på hinanden følgende weekender – og den fremgangsmåde ser vi gentaget flere gange i kalenderen.

Revideret MotoGP kalender

Smart nok tænkt at begrænse rejseaktiviteten mest muligt ved at afvikle flere fortløbende arrangementer på den samme bane. Udover at begrænse omkostningerne for de forskellige teams – og formentlig reducere eventuel smittefare – så bliver vi tilskuere også stillet et anderledes og ganske interessant koncept i udsigt.
Det bliver rigtig spændende at se, hvordan både teams og kørere klarer sig i to på hinanden følgende weekender på nøjagtig samme bane. Vi forestiller os at det andet løb på samme bane må blive vildt spændende, når samtlige teams har helt friske data til rådighed den efterfølgende weekend.

De 13 løb der er markeret i kalenderen er endeligt fastlagt, men så er der jo også lige de fire løbsweekender uden dato.
Det er fordi arrangøren holder muligheden åben for at udvide løbskalenderen, således at yderligere fire løb eventuelt kan afvikles i perioden 22. November til 13. December.
Hvis det projekt lykkes, kommer 2020 MotoGP løbskalenderen altså til at indeholde 17 løbsweekender.Endelig beslutning om de resterende fire løbsweekender træffes og bekendtgøres inden 31. Juli.

Det skal dog bemærkes, at kalenderen er udfærdiget med det forbehold, at afvikling af arrangementerne samt eventuel adgang for tilskuere løbende evalueres af de respektive landes myndigheder.

Ikke desto mindre… YES! Det var med en kæmpe margen dagens bedste nyhed.
Der var eddermame langt til Misano og hjem igen sidste gang vi besøgte banen for at se ræs, hvor det stod ned i stænger det meste af tiden, eller ca. 3500 kilometer af ruten tur retur.
Men i dette sekund virker turen ikke afskrækkende, hvis vi ellers får lov.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start