Endnu en Aprilia Tuareg 660 video - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Endnu en Aprilia Tuareg 660 video

Performance dikterer design
Steffen Olesen
07/10-2021 kl. 19:53

Det er efterhånden godt og vel et par måneder siden italienske Aprilia med videoen Aprilia Tuareg 660 | Enjoy the first look tilbød det første kig på den nye Aprilia Tuareg 660, som er det foreløbigt sidste medlem i søskendeflokken der også omfatter Aprilia RS 660 og Aprilia Tuono 660.

Aprilia delte efterfølgende videoen Aprilia #Tuareg660 | The Concept du kunne se i artiklen Ny video: Aprilia Tuareg 660, og i den artikel lovede vi afslutningsvis, at følge op med eventuelt kommende videoer for den italienske knoldhopper.
Derfor kunne du i fredags se videoen Aprilia #Tuareg660 | Engine & Electronics her på MagaCin i artiklen Aprilia Tuareg 660: Motor og elektronik, men dermed slutter festen ikke.

Ny Aprilia Tuareg 660 video
For i dag delte den italienske motorcykelproducent endnu en video med titlen Aprilia #Tuareg660 | Style & Design.
Her fortæller Senior Designer Mirko Zocco – som eksempelvis også var Lead Designer på Moto Guzzi V85 og tilknyttet designet af Aprilia Tuono 1100 – om tankerne bag designet på den nye Tuarag 660, om fokus på funktionalitet, og om at modellens performance har dikteret designet.

Jo, jo… det er da altid interessant, at høre om hvilke tanker udviklingsafdelinger og designere gør sig, når nye modeller skal udtænkes.
Men vi er nok også mange, der begærligt sluger scenerne med ny modeller i fuld figur i deres rette element.
Derfor håber vi på, at Aprilia fortsætter videoføljetonen for Aprilia Tuareg 660, og giver den et skud eller to mere med yderligere video.
Og vi skal være de sidste til at klage, hvis der bliver lidt mindre snak og meget mere hardcore action.
Opfordring: – Måske lidt i stil med dengang Pol Tarrés demonstrerede, hvordan en Yamaha Ténéré 700 udnyttes maksimalt?

Der er nu knap syv uger til, at dørene slås op på EICMA 2021, hvor vi ser frem til at studere nyheden på nærmeste hold.
Så der burde være mere end rigeligt med tid til at fremtrylle et par videoer, hvor Aprilia Tuareg 660 køres lige til grænsen af specialister.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start