Video: Udpakning af 2024 Honda CBR 600 RR - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Udpakning af 2024 Honda CBR 600 RR

Nu er Honda CBR 600 RR endelig landet, og MagaCin fik lov at deltage i udpakningen af det allerførste eksemplar... Det kan du se i videoen nede i artiklen.
Steffen F. Olesen
30/05-2024 kl. 08:08

I november måned sidste år smuttede MagaCin’s besætning til Italien, for at se på en ordentlig skovlfuld 2024-nyheder på den enorme MC messe EICMA. Og traditionen tro rendte vi sammen med Mads Hansen fra Honda Danmark, der som sædvanlig var vildt begejstret over at fortælle om de mange nye modeller fra Honda… Og der var mange!

Vi har ventet længe
En af nyhederne til 2024 hedder Honda CBR 600 RR, som efter godt fire år med historier på rygtebørsen og patenttegninger er kærkommen i de sportsligt interesseredes øjne.
For med tanke på de få tekniske specifikationer vi kunne snuse os frem til gennem årene, spekulerede vi i om modellen overhovedet ville komme her til lands.

Og i første ombæring måtte vi gå ad skuffelsens sti, da modellen som udgangspunkt ikke levede op til grænseværdierne for hverken europæiske eller amerikanske miljøkrav; ligesom det også så sort ud for sportslige mellemklassemaskiner fra andre store producenter.

Siden dengang har flere producenter heldigvis fundet frem til den helt rigtige opskrift, og i starten af august måned sidste år præsenterede Honda den seneste version af CBR 600 RR i forbindelse med Suzuka 8 Hours Endurance Road Race.

I artiklen der er linket til over dette afsnit, spekulerede vi faktisk stadig i, om modellen nogensinde ville komme til vores lille hjørne af verden, og i så fald hvad den ville koste.

De spørgsmål besvarede Mads Hansen som tidligere nævnt velvilligt på i Italien, hvor han med stolthed i stemmen kunne fortælle, at den knivskarpe mellemklasse-racer faktisk bliver en del af Hondas 2024-program i Danmark, og at prisen på danske plader er 199.995,-.

Det kan du se, eller gense, via linket lige herunder.

Men siden dengang er der sket endnu mere i historien om CBR 600 RR; for vi skulle ikke voldsomt mange uger ind i indeværende år førend Honda Danmark sende os en besked hvori der stod, at japanerne har givet det sportslige mellemklassejern et klask med prishammeren, og at der derfor er hele 20.000,- at spare i forhold til den pris vi blev oplyst indledningsvis.

En aftale er en aftale
Da vi tog afsked med Mads Hansen på EICMA sidste år aftalte vi, at han skulle ringe så snart skibet med hidsige japanere lagde til kaj i Aarhus Havn. Og da Mads heldigvis er en mand der holder sit ord, modtog skribenten her et telefonisk opkald for ganske kort tid siden.

Et opkald der resulterede i en lynhurtig aftale om deltagelse i udpakningen af landets første CBR 600 RR, og det er netop hvad du får serveret i videoen nedenfor, hvor Carsten og Mads samtidig får sig en lille snak om hvad modellen har at byde på.

Kan du ikke holde mundvandet indenbords, og simpelthen bare er nødt til at eje et eksemplar af sådan en hårdkogt racer, så kan du allerede godt glæde dig.
For i skrivende stund triller de første eksemplarer ud til landets forhandlere, som står klar til at give dig en god og grundig præsentation af det gadelovlige banejern.

Men man kan også sige, at du skal skynde dig lidt… For Mads fortalte over en kop kaffe efter videosessionen, at danskerne er noget nær lige så begejstrede for modellen som vi, og at en rigtig stor portion af de maskiner der kom med første sending, allerede er solgt.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start