Video: Se mere end 1 times hård Enduro - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Se mere end 1 times hård Enduro

Pol Tarrés gør det igen - Se en rå og uredigeret video på næsten halvanden time, hvor spanieren kæmper sig gennem en af Europas vildeste ruter.
Steffen F. Olesen
30/06-2023 kl. 10:27

Der er slet ikke nogen tvivl om, at motorcykler i Adventure kategorien bliver bedre og bedre hvert eneste år. Og efterhånden er de så gode, at selv de hårdeste selvudnævnte endurokonger får problemer med at udnytte dem til fulde.
Men det betyder heldigvis bare, at vi dødelige må bruge endnu mere tid på at tumle rundt i botanikken, for at forbedre vores køretekniske færdigheder på en TET-rute eller et hul i jorden.

Og netop et hul i jorden fandt MagaCin’s udsendte for nylig, da han på nakken af sin nyindkøbte Ténéré 700 lagde turen forbi en grusgrav nær Randers for at lege med et par favnfulde ligesindede til et arrangement, som var arrangeret af gutterne bag Facebook gruppen MotorcykelEventyr.

Hvordan det gik, kan du læse mere om i artiklen der er linket til over dette afsnit; men vi kan ligeså godt afsløre, at ej heller MagaCin’s skribent formåede at udrulle den højbenede krikkes fulde potentiale.

Nej, tværtimod måtte den om på siden et par gange, og Nicolaus måtte sande, at han nok ikke er af samme blodlinje som Pol Tarrés.

Knoldhopperi for fulde gardiner
De fleste der interesserer sig for Enduro- og Adventurekørsel er nok bekendt med Tarrés; men er du en af de, hvor navnet ikke ligefrem tilfører juice til den øverste pære, så skal videoen nederst i artiklen nok fange din nysgerrighed alligevel.

Pol Tarrés født i Barcelona, og spenderede de første 18 år af sit liv i den lille kystby Cabrils uden for storbyen, hvor han i en ret tidlig alder fik øjnene op herlighederne i form af cykler, scootere, motorcykler og egentlig bare alt med to hjul. Og med forældrenes opbakning i ryggen kastede han sig ud i forskellige sportsgrene som skiløb, dykning, skating og mountain biking, som alt sammen uden tvivl har bidraget på både koordinations- og balancekontoen, hvilket i den grad kan ses når spanieren springer i sadlen på en knoldhopper.

Det er ganske enkelt spektakulært at se Tarrés klatre rundt på en Trial maskine; en disciplin som han faktisk har øvet sig på siden han og broderen meldte sig ind i den lokale klub i 2002.
Og vi kan da også godt afsløre, at det der Trial-halløj ikke bare lige er noget man gør.

Men som tiden gik fik Tarrés også øjnene op for lidt større maskiner, som han i den grad også har ret godt styr på at håndtere.

Det kan du se i The Seeker filmene, hvor Tarrés mildt sagt giver den lidt mere gas end Nicolaus gjorde i grusgraven for et par uger siden.
Se den første Seeker Movie i artiklen her, og eventuelt også efterfølgeren via dette link.

Men skulle du alligevel ikke være helt overbevist om, at Pol Tarrés har noget bedre styr på at klatre rundt på sådan en Ténéré end MagaCin’s udsendte, så smut lige ud i køkkenet og bryg dig en kop varm væske af valgfri slags, læn dig godt tilbage, sving stængerne op… OG HOLD FAST!

Pol Tarrés erobrer Erzberg rodeo
Erzberg rodeo er et årligt tilbagevendende enduro event i Østrig, hvor startskuddet lød første gang i 1995, og som er et af de absolut største af sin slags i Europa.

Arrangementet løber over en hel weekend, hvor op mod 1.500 kørere kæmper sig gennem en 13 kilometer lang grusbane, for at sikre sig en plads i søndagens etape, hvor de 500 hurtigste fra de to første dage har ikke mindre end 35 kilometer med løst underlag og vilde udfordringer i vente.
Og som du kan se i videoen nedenfor, så er der ret mange forskellige måder at tackle udfordringerne på, og mindst lige så mange forskellige spor at køre.

Så nu er der ikke andet tilbage at sige end god fornøjelse med videoen, som ikke er planlagt til punkt og prikke, og ej heller er skudt af et professionelt kamerahold.
Det har er 1 time og 22 minutter med rå og rendyrket enduro fra den allerbedste skuffe!

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start