Video: Alpinestars Supertech R10 officielt lanceret - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Alpinestars Supertech R10 officielt lanceret

Både den amerikanske filmstjerne Keanu Reeves og MotoGP køreren Jack Miller medvirker i den pænt lange lanceringsvideo for den nye Alpinestars Supertech R10.
CO
31/01-2024 kl. 10:36

Det er ikke mange dage siden du kunne læse her på MagaCin, at udstyrsproducenten Alpinestars var tæt på at lancere en mere alment tilgængelig udgave af Alpinestars Supertech R10 som opfølgning på den eksklusive såkaldte Launch Edition, der ramte markedet i et begrænset oplag på 200 eksemplarer i sommeren 2023.
Og i går aftes blev den lækkert udseende sportslige styrthjelm, som Alpinestars markedsfører under sloganet One Goal, One Vision officielt præsenteret med pænt store armbevægelser.

Lanceringen af Supertech R10 blev ikke blot annonceret via opslag Facebook, men også på Instagram og Twitter, og derudover delte den italienske udstyrsproducent også den ret uddybende video af godt 20 minutters varighed, som ses under dette afsnit.

En video der indledes med et kort glimt af Keanu Reeves, der lige som en række andre berømtheder kører mc, og hyggeligt nok havde den venlighed at rette en tak til MagaCin i 2017, men hvor Alpinestars Technical Product Specialist Brent Jaswinski hurtigt overtager scenen, og giver en ret uddybende indsigt i den nye Alpinestars Supertech R10.

Alpinestars har tydeligvis lagt vægt på den nye SR10’s aerodynamik, og hjelmens aerodynamik samt stabilitet får da også rosende ord med på vejen af den australske MotoGP kører Jack Miller, der overraskende nok også optræder i videoen.

Med så usædvanligt lang og uddybende en video, er det svært at forestille sig, at nogle skulle være efterladt med ubesvarede spørgsmål.
Men skulle det være tilfældet, så kan du heldigvis læse mere om den nye Alpinestars Supertech her.

Som det fremgår af videoen, blive den nye SR10 først tilgængelig på det europæiske marked i Marts måned.
Så der er stadig lidt til at overveje, om det vandkølede dankort skal have endnu en dragt prygl.

Bør MagaCin teste Alpinestars Supertech R10?

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start