Ny Alpinestars Supertech R10 lanceres om få dage - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Alpinestars Supertech R10 lanceres om få dage

Alpinstars SR 10 Launch Edition der blev lanceret i et begrænset oplag på 200 eksemplarer i sommeren 2023 så rigtig fed ud, og nu lanceres den alment tilgængelige Alpinestars Supertech R10.
CO
27/01-2024 kl. 01:33

I sommeren 2023 kunne du her på MagaCin læse om den såkaldte “Launch Edition” af den nye Alpinestars SR10, som skulle være blandt det ypperste indenfor racing-styrthjelme.
Men dengang oplyste Alpinestars om, at førsteudgaven desværre kun ville blive fremstillet i et begrænset oplag på 200 eksemplarer.

I artiklen der er linket til herover kan du både læse lidt om Alpinestars historie, finde en beskrivelse af udstyrsproducentens nye og ret spændende styrthjelm, som er både ECE 2206 certificeret og FIM godkendt, og ydermere se en video med hjelmen.
Og hvad kan man så bruge det til, når hjelmen slet ikke kan købes af menigmand?

Har man lige som MagaCin’s skribent håbet på, at en eventuelt kommende Alpinestars Supertech R10 i en mere alment tilgængelig version måske efterfølgende ville blive lanceret, så kunne interesserede eventuelt betragte artiklen som introduktion til en ret interessant nyhed.
For Alpinestars delte nemlig ved 19.30 tiden i går aftes nyheden om, at Alpinestars Supertech R10 lanceres helt officielt om ganske få dage.

Det kan der læses mere om på denne side på Alpinestars website, hvor det også et muligt at tilmelde sig online præsentationen.
Og derudover kan man jo selvfølgelig også lige gennemgå Alpinestars egen uddybende beskrivelse af hjelmen.

Vi ser frem til at høre mere om hvad der ser ud til at være en rigtig fed styrthjelm om ganske få dage.
Og vi er beviseligt ikke de eneste, der ser frem til at stifte nærmere bekendtskab med nyheden, selvom den formentlig ikke bliver specielt billig.

For den regerende Moto2 World Champion Pedro Acosta Sánchez er tydeligvis også ret begejstret.

Hmmm… det kribler allerede lidt i fingrene.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start