Sød musik eller decideret larm? - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sød musik eller decideret larm?

Til alle de som ikke tror på støjforurening
Steffen F. Olesen
22/04-2021 kl. 10:46

Er du ikke tilhænger af de mange politiske beslutninger som gør, at livet efterhånden bliver sværere og sværere som motorcykelentusiast?
Vil du have lov til at larme som en åndssvag på din motorcykel, og synes du at “larm” i netop denne sammenhæng faktisk hører ind under kategorien sød musik?

Kan du svare ja til ovenstående, eller blot genkende dig selv en lille smule i spørgsmålene, så er jeg sikker på at videoen her giver mening for dig:

Tyskland, Frankrig, Storbritannien og en del andre lande slår allerede hårdt ned på larmende motorcykler, og der skal ikke meget til førend Hr. Politimand kommer susende med løftet finger. 
Og vi må efterhånden også indse, at der ikke går længe, førend vi herhjemme heller ikke må sige et kvæk.

Undertegnede kan ligeså godt krybe til korset med det samme, og indrømme at jeg hører til den gruppe som gerne vil have lidt bulder i hverdagen, så længe lyden ikke er så øredøvende høj at det kan betegnes som larm; du ved den slags naboerne klager over.
Men samtidig er det på en eller anden måde euforiserende, når MotoGP-gutterne fyrer op under kedlerne!.. Jeg vil dog fraråde alle at opholde sig på en lukket tribune på langsiden til MotoGP, for her er det simpelthen for sygt!

Men hvad synes du egentlig om bulder-udstødninger?


MagaCin holder dig opdateret på de seneste MC nyheder!

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til alle nyheder, artikler, videoer og tests på MagaCin.dk

Del med en ven

3 personer snakker om “Sød musik eller decideret larm?

 1. Hjem og sætte den på anlægget, så lyden kan blive rykket ud i stuen via 7×200 Watt Ultra THX 2 og højttalere med en nærmest perverst lav Wife Acceptance Factor (jeg er ikke gift, og hun er helt utroligt glad for musik, så det går nok 🙂

  Håber ikke de har optaget de her gudeskønne monstre med en eller anden fesen iPhone… Jeg har i tidernes morgen hørt legenden Kurt Thiim fyre sin Mercedes 190 EVO i fuldt DTM-trim af på Jyllandsringen. Motorsport skal opleves live. Man ser bedre hjemme fra TV’et – men lydtryk, lugte, osv kan *intet* i en stue reproducere.

  Bucket-listen råber ad mig, at jeg skal til MotoGP når verden returnerer til normal !

  1. Du har fat i den helt rigtig ende her 🙂
   Men selvom du skyder klippet ud gennem dit kæmpe anlæg hjemme i stuen, så kan jeg garantere dig for, at du stadig bliver overrasket når du engang står ved siden af bæstet.
   Det må du simpelthen ikke snyde dig selv for!

  2. Hey Odal. Hvis en kommende tur til MotoGP går forbi Assen, og du beslutter dig for at tilkøbe siddeplads på betontribunen ved langsiden, så husk endelig ørepropper. For hvor fed lyden er i virkeligheden kan ikke beskrives, men specielt betontribunen i Assen fungerer i praksis som en syg forstærker eller ekkokammer.
   På andre baner hvor man kommer seriøst tæt på racerne i aktion er lydtrykket også vanvittigt højt.
   Så husk endelig ørepropper… bare et velmenende råd.

Skriv et svar

Giver børn en ny start