Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Få 3 måneders GRATIS adgang

Hjælp os med at blive bedre, og få 3 måneders gratis adgang til låst indhold.

MagaCin
31/03-2021 kl. 10:06

På MagaCin bestræber vi os på at levere varieret indhold. Det kan være alt lige fra sjove videoer til skøre indslag og futuristiske koncepter. Men én ting står øverst på listen; at formidle de seneste nyheder så hurtigt, vi kan, og at holde danske motorcyklister opdateret på, hvad der sker i branchen.

Udover det obligatoriske nyhedsskribleri kan vi i statistikkerne se, at mange af jer holder af at læse om nogle helt andre emner.
Derfor er vi interesseret i at høre, hvad du især gerne vil læse på MagaCin, så du får den bedst mulige oplevelse af fremtidige besøg.
Og som tak for hjælpen smider vi tre måneders gratis adgang afsted til dig.

Bemærk: Oplysningerne du afgiver i spørgeskemaet er udelukkende til intern brug, og anvendes kun som en statistik for redaktionel udvikling.
Svarene bliver altså på INTET tidspunkt videregivet til tredjepart, og ej heller koblet sammen med eventuel oprettelse af abonnement.

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial
  • MagaCin Adgang (Kampagne)  —  DKK 29,00 / måned with a 3-måneder free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

?

Svar på 10 spørgsmål herunder og få 3 måneders gratis adgang.

Vilkår og betingelser: Brugerundersøgelsen er anonym. Du deltager i brugerundersøgelsen ved at besvare og afslutte spørgeskemaet. Når du deltager i brugerundersøgelsen, giver du samtidig samtykke til, at MagaCin Aps må bruge dataene fra dine svar i spørgeskemaet med henblik på, at måle og analysere på den enkeltes kendskabsniveau af MagaCin Aps og dets virke. Dette med henblik på potentielt fremadrettet at kunne forbedre vores tjenester, kommunikation og markedsføring.

Gem mine svar