Hyggevideo: Suzuki Hayabusa på samlebåndet - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hyggevideo: Suzuki Hayabusa på samlebåndet

Kom med en tur ned langs samlebåndet, når Suzuki går i Hayabusa-fødsel.
Steffen F. Olesen
24/05-2023 kl. 06:12

Er man bare en lille smule til motorcykler, så er man på et eller andet tidspunkt stødt på enten en historie, en video eller en samtale om modellen videoen nederst i denne artikel fokuserer på; ja, de fleste har vel også stået ansigt til ansigt med en.
For den potente motorcykel – som er opkaldt efter en japansk rovfugl, hvis bytte blandt andet er solsorte (altså Blackbirds) – har efter sin præsentation på Circuit de Catalunya for efterhånden en del år siden, skrevet sig ind i historiebøgerne en hel del gange.

Derfor blev mange også ret triste da modellen fik en dødsdom tilbage i 2018, men i den grad også glade, da modellen for få år siden genopstod.

Den seneste udgave af Suzuki Hayabusa er ifølge MagaCin’s testpilot guf for den erfarne.
Det kan du læse meget mere om i testen der er linket til her under:

Og den monstrøse skridtraket, som har skubbet sig vej ind på sin gamle plads blandt klodens vildeste motorcykler, har de sidste par år også kastet et par videoer af sig, som eksempelvis den du kan se i artiklen S 1000 RR VS Hayabusa: Fangeleg på Donington Park, hvor den yderst erfarne MotoGP testkører, Sylvain Guintoli, leger lidt med den ret så velkørende, og tidligere British Superbike-kører, Ricki Elder på Donington Park.
Men også nogle hvor der ikke er fokus på en grov overarm, men eksempelvis i stedet tålmodighed og fingersnilde, når modellen skal foldes i papir ned til mindste detalje.

Magtdemonstrationer som rekordforsøg og drag races kan for nogle virke for lidt hulemands-agtige, og papirnusseri til gengæld lidt for blødt; men så er det jo dejligt når der kommer videoer på banen, som den du finder via linket over dette afsnit, som giver et dybere indblik i modellens teknik og mekanik.
Men hvad så med dem, som godt kunne tænke sig at komme endnu tættere på rovfuglens indre?

Det er der skam også råd for…
I videoen nedenfor bliver vi nemlig trukket en tur med ned langs samlebåndet i Japan, og får lov at se lidt nærmere på alt lige fra folk der leger med ler og støbeforme, til svejse- og malerobotter samt kvalitetskontrollerende og maskebærende personer.

Altså en forholdsvis kort og sammenklippet video af produktionen, som på ingen måde afslører nogen af virksomhedens hemmeligheder, men som dog giver et lidt dybere indblik i fødselsgangen end vi hidtil har fået.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start