Formel 1 stjerne i "vildt" MC styrt - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Formel 1 stjerne i “vildt” MC styrt

Nico Rosberg ryger en tur på taget
Steffen F. Olesen
13/05-2021 kl. 09:00

Okay… Lad os lige tage gassen af ballonen, inden vi kommer for godt i gang.
Der er ikke tale om et styrt på den måde som du først regnede med, men derimod et uhyggeligt langsomt styrt, som ender ret vildt.
Tidligere Mercedes Formel 1 kører, Nico Rosberg, måtte under optagelserne til en af sine YouTube videoer en tur om på skjoldet, og hele forløbet er ikke mindre end imponerende.

I videoen – som du kan se længere nede – giver Nico sine 964.000 YouTube-følgere en VIP-tur rundt på banen i Monaco, og forklarer undervejs nogle af banens højdepunkter og mest interessante sving.
Nico kører på sin elektriske Energica, og må et stykke inde i videoen gøre stop ved en ven, for at hente billetter til Formel E arrangementet som køres samme weekend.

Efter billetterne er afhentet og stoppet i inderlommen, fyrer Nico op under den elektriske kedel igen… kortvarigt.

En MEGET langsom manøvre rundt om vennens parkerede Audi viser, at verdenskendte racerkørere blot er mennesker, og altså laver de samme dumme småfejl som alle os andre. Men på en eller anden måde formår Nico, at gøre denne lille ups’er meget vildere end de fleste, og ender med at sidde fastklemt mellem vennens Audi og sin egen motorcykel.

Det er cirka et år siden at Nico Rosberg, i forbindelce med lancering af en ny model, udloddede den Energica Ego motorcykel han afslørede året før, for at indsamle midler til RTL – Wir helfen Kindern – Spendenmarathon samt italiensk røde kors.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start